Недостигът на енергия в целия свят след пандемията и повишаването

...
Недостигът на енергия в целия свят след пандемията и повишаването
Коментари Харесай

Аталай: Обучението на правителството продължава много дълго

Недостигът на сила в целия свят след пандемията и повишението на стопанската система в Азия, в Америка и в Европа, както и недалновидността на водачите докара до това положение, че сега новото държавно управление се чуди по какъв начин и по какъв метод да излезе от създалата се обстановка. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по бТВ Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.

По думите му държавното управление доста се е забавило:

„ Нямат изясненост за положението в енергетиката, не търсят помощ. Имам възприятието, че образованието им продължава доста дълго, сякаш са към момента в първия въпрос на конспекта, а изпитът към този момент е на следващия ден “.

Проблемът с интерконектора от Гърция е от 12 години, сподели още той.

„ Още в основата, първоначално грешката е доста огромна – че проектирането и строителството се даде на една планова компания, а съгласно нас то трябваше да бъде план сред двете страни – Гърция и България. Тогава зад тези компании щяха да застанат доста съществени банкови институции и щяха да се получават съответните средства и както се построи „ Балкански поток”, по този начин щяхме да имаме и Гръцки поток “, означи Аталай.

Според него има проблеми, които държавното управление няма по какъв начин да позволи:

„ Защото те с безотговорното си самочувствие излязоха и обясниха, че на 31 декември и на 1 януари ще потече газ от тази тръба. Днес дадоха обещание тържествено, че юли месец това нещо ще се случи. Но няма по какъв начин да се случи, тъй като за този план ще са нужни едни спомагателни средства “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР