НЕДЕЛЯ – СЛЪНЦЕ Управляващо число 1Родените в неделя са изпълнени

...
НЕДЕЛЯ – СЛЪНЦЕ Управляващо число 1Родените в неделя са изпълнени
Коментари Харесай

Какво значи да сте родени в неделя?

НЕДЕЛЯ – СЛЪНЦЕ

Управляващо число 1

Родените в неделя са изпълнени с неизчерпаема сила. Хората под управлението на Слънцето са ярки индивидуалисти. Те са създатели изпълнени с хрумвания, които все нямат време да осъществят и на драго сърце натоварват други с реализирането им. Обичат разкоша и измененията, не понасят рестриктивните мерки, самотата им тежи. Върви им постоянно и във всичко. Колкото и да е парадоксално, само че навръх тях най-често им се случват и несгоди.

Проблема е в това, че им е даден разум, гений, витална мощ, сръчност, хубост и добрина, а те постоянно са склонни да водят нехаен живот, да фантазират, да почиват на лаврите и да не поставят огромни старания за застраховане на щастливото си бъдеще.

Ако до 33 години са живеели единствено с помощта на даровете, които са им дадени, живота стартира да пита: какво си научил, какво си постигнал. Нежеланието да се трудят и да поставят старания, неизбежно води до изпуснати благоприятни условия и неуспех. За да не се случи това и да се състоят като персони е нужно да бъдат възпитавани строго и от ранно детство да се учат на усърдие. За да осъществят гениите си би трябвало да получат положително обучение.

За тях ще е благополучие да срещнат сателит в живота си, който е роден в четвъртък – могъщ и изискващ. Точно този човек ще може да ги направлява и да развива гениите им за богатството на фамилията и обществото. Така, роденият в неделя, може да стане прочут, даже популярен.

Да ценят неделята, тогава ще намират решение на най-сложните задания. Годините, когато рожденият им ден е в неделя, ще е щастлива за тях.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР