Неделя е денят на Слънцето и най-яркото небесно светило е

...
Неделя е денят на Слънцето и най-яркото небесно светило е
Коментари Харесай

Какви са мъжете, родени в неделя

Неделя е денят на Слънцето и най-яркото небесно величие е настойник на хората, родени в неделя.

Може да се каже, че става въпрос за щастливци. Който се роди на този ден, има капацитет да успее на всички места и във всичко, тъй като е роден на благополучен ден.

Момчето, родено в неделя, от малко желае да бъде водач. То прави усещане със своята активност, непрекъсната потребност да бъде заето и да управлява. Съдбата му е отредила да се стреми към върха, без значение в каква област насочва интереса и напъните си.

Младежът, роден в неделя, е привикнал от дете да получава всичко с лекост, без да му се постанова да се бори за стремежите си. Съдбата е толерантна към него, като задоволява егоцентризма и желанието му да реализира всичко без труд, а близките го поддържат, тъй като провидението му е дало всичко - сексапил, визия, разсъдък, сръчност и мощ.

В ранните си години, мъжете, родени в неделя, се употребяват от безграничните блага на Фортуна, само че с времето тъкмо те се трансформират в тяхната слабост. Хората към тях са изтощени да ги обгрижват. Възможностите, които имат, са пропуснати, тъй като надвива желанието всичко да им се сервира наготово. Печатът на популярност и благосъстояние, с който се раждат, избледнява и на негово място идва знакът на неудачника.

 Мъж, роден в неделя

Възможност за реализация може да се появи, в случай че мъжът, роден в неделя, има партньорка, родена в четвъртък. Те са изискващи и могат да накарат слънчевия мъж да осъществя капацитета си, като го накарат да си върне амбициозността и увереността в себе си.

Нужно е да разсънят в него желанието на всички слънчеви хора да бъдат настойници за дамата до себе си. Лошото е, че мъжът, роден в неделя, се нуждае повече от благодарност, колкото от обич. Той е сензитивен към похвали и желае да чува единствено себе си. Ако се разсъни неговата разпоредителност и потребност да господства, може те да катализират в него капацитета му да работи и реализира всичко, тъй като е кадърен на това. Стига да не се самосъжалява, а да работи за своето рационализиране.

Добро обучение и строга дисциплинираност са нужни на момчето, родено в неделя, с цел да се трансформира в сполучлив мъж.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР