Неапол. Отборът на Специя изненадващо спечели с 1:0 гостуването си

...
Неапол. Отборът на Специя изненадващо спечели с 1:0 гостуването си
Коментари Харесай

Специя победи Наполи с помощта на автогол

Неапол. Отборът на Специя изненадващо завоюва с 1:0 гостуването си на Наполи от междинния 19-и кръг в Серия А. Българският национал Петко Христов остана на пейката на „ орлетата “ през целия мач. С този триумф неговият отбор прекъсна отрицателната си серия от седем срещи без победа.

Неаполитанците несъмнено би трябвало да съжаляват, че изгубиха, защото тотално надиграха своя противник и насочиха цели 26 удара по посока на неговата врата. От друга страна, гостите приключиха дуела без нито един прецизен изстрел, само че за сметка на това си потеглиха с успеха, като сходно нещо не се беше случвало в Калчото от най-малко сезон 2004/05 насам. С съществена заслуга за провалянето на " партенопеите " е Жуан Жезус, който в 37-ата минута си означи автогол с глава в опита си да избие топката при центриране от фал.

След тази загуба Наполи беше задминат от Милан и по тази причина към този момент е трети в класирането с актив от 39 точки. Специя записа значим триумф в битката си за оставане в италианския хайлайф, защото е едвам на 17-ата позиция в подреждането и има единствено 16 точки след края на първия полусезон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР