Конекрадци са задържани след бързи координирани действия на полицаи от

...
Конекрадци са задържани след бързи координирани действия на полицаи от
Коментари Харесай

Крадци на коне бяха задържани в Костинброд и Костенец

Конекрадци са арестувани след бързи координирани дейности на служители на реда от ОДМВР-София и районните ръководства в Костинброд и Костенец , оповестиха от полицията. 

Вчера сутринта шеф на компания подал сигнал, че от землището на с. Чибаовци са откраднати три работни коня . Веднага били подхванати оперативно-издирвателвни дейности, в хода на които криминалистите от ОДМВР-София и РУ-Костенец бързо локализирали причинителите и ги спипали в миг на разтоварване на конете от товарен автомобил в с. Костенец .

Двамата костинбродчани, единият от които систематичен рецидивист с десетки криминалистически регистрации , са арестувани в полицейския арест. На местопроизшествието е осъществен оглед и по случая е формирано досъдебно произвеждане.

След отчет на събраните доказателства в прокуратурата, още същия ден, двамата са привлечени в качеството на обвинени . За осъществено при изискванията на рисков рецидив закононарушение мярката за задържане на единия е удължена до 72 часа , на съучастника му е наложена мярка за неотклонение „ подписка “.

Шофьор на два опиата е бил хванат измежду бял ден в Царево

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР