Той сътрудничи (на следствието) и призна (вината си), каза представител

...
Той сътрудничи (на следствието) и призна (вината си), каза представител
Коментари Харесай

Задържаният в Русия американски войник Гордън Блек се призна за виновен за кражба

" Той сътрудничи (на следствието) и призна (вината си) ", сподели представител на съветското вътрешно министерство, представен от РИА. По-рано министерствоте посочи, че в тази ситуация няма политически детайл.

Съд разпореди задържането под стража на Блек до 2 юли.

Агенция Ройтерс отбелязва, че не е съумяла да се свърже с Блек, който бе арестуван на 2 май от полицията в град Владивосток, който се намира в Далечния изток на Русия, съобщи Българска телеграфна агенция. Американецът бе арестуван по съмнение, че е крал от жена, с която е имал интимни връзки.

Руският ежедневник " Известия " написа, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция на 7 май, че основаният в Южна Корея сержант от армията (Гордън Блек) се е срещнал по интернет с жена от далекоизточното съветско пристанище Владивосток. Според " Известия " двойката е живяла известно време дружно и той е откраднал от нея 200 000 рубли (2196 долара).

Майката на Гордън Блек - Мелъди Джоунс, сподели пред Ройтерс, че той е последвал приятелката си в Русия, макар, че непрекъснато са се карали.

Месеци преди ареста му в Русия, Гордън Блек е направил изненадващо видеообаждане от Южна Корея до 6-годишната си щерка в Тексас. Вместо естествен диалог обаче неговата щерка и брачна половинка станали очевидци на избухнала кавга сред Блек и съветската му другарка, която станала кървава. Това описа брачната половинка му Меган, представена от Ройтерс и Българска телеграфна агенция на 13 май. Крясъците прераснали в принуждение, а приятелката му драскала лицето му. След това тя извадила нож, съобщи още Меган Блек.

Съединените щати предизвестяват жителите си да не пътуват за Русия по голям брой аргументи, една от които е евентуалният тормоз, на който могат да станат жертви, и заплахата от задържане, комбинирани с случайно използване на закона от съветските управляващи.

Няколко американски жители бяха арестувани в Русия, откогато съветските сили нахлуха в Украйна през февруари 2022 година. Един от тях е журналистът от в. " Уолстрийт джърнъл " Еван Гершкович, който бе арестуван предходната година по обвинявания в шпионаж.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР