Не знам какво ме очаква в бъдещето, но знам, че

...
Не знам какво ме очаква в бъдещето, но знам, че
Коментари Харесай

Боже, не знам какво ме чака в бъдещето, но аз на Теб разчитам

 Не знам какво ме чака в бъдещето, само че знам, че няма нищо на света, което да не можеш да направиш.

Не знам какви са Твоите проекти за мен. Не знам какво ме чака през идващите няколко месеца, само че имам вяра, че ще ми дадеш сили и самообладание, които са ми необходими  с цел да ги преживея.

Не знам дали ще отговориш на молитвите ми и дали ще продължиш да ме поставяш в условия, за които аз не съм подготвен. Не знам какво ме чака – отдих или следващото мъчно тестване.

Опитах се да се оправя с всичко допустимо най-добре и умно. Опитах се да свържа всичко дружно, с цел да схвана огромната картина и да последвам знаците, които си ми изпратил. Но в този момент признавам, че съм изтощен. Умът ми, сърцето и душата ми са изтощени. Омръзна ми от едно и също нещо. Уморен съм от едни и същи житейски уроци. Уморен съм и от едни и същи възходи и падения.

Не знам какво ми е приготвено за бъдещето, само че съм подготвен за смяна. Готов съм за това в живота ми най-сетне да се появи смисъл. Готов съм за мир и жадност за непоклатимост. Но знам, че по този начин или другояче всичко ще е наред.

И че във всички случаи ще разгадавам на Теб. Знам, че ще ми окажеш помощ да мина през най-мрачните интервали в живота ми, както помагаше преди, само че този път те апелирам за независимост на деяние. Подготвен съм за това, че тежестта и бремето ми по знамение ще стават по-леки.

Този път разгадавам още веднъж на Теб, само че по друг метод. Очаквам Твоята благотворителност, амнистия, невероятни изненади и състрадание.

Не знам какво има в бъдещето за мен, само че желая то да бъде по-светло и по-добро, в сравнение с си представях.

Искам да извърша всички тези стремежи, за които Те молих. Искам да реализира в действителността невероятната си фантазия, в която в миналото имах вяра. Искам животът ми да е приказна история в развой на писане.

Не знам дали Виждаш всичко това по същия метод и дали искаш същото за мен, само че се надявам, че ще изпълниш моята молба, правейки желанието ми по-близко, а болката по-далече.

Не знам какво ме чака по-късно, само че Ти се поверявам и знам, че не разочароваш тези, които имат вяра в теб с цялото си сърце.

Никога няма да знам сигурно по какъв начин ще се извърнат нещата и мога единствено да се надявам, че графикът Ти за моя живот този път да съответствува с моя, че молитвите ми ще получат отговор.

Не знам какво има в бъдещето за мен, само че знам, че няма нищо на света, което да не можеш да направиш. Можеш да поправиш всичко. И Си Единственият, който може да промени всичко в близост единствено за момент.

Клубер

Джоузеф Мърфи: Научни молебствия за извършване на стремежи!

 

Знаете ли, че Джоузеф Мърфи е писал научни молебствия, които оказват помощ да се извършват стремежи? Може би сте  чели негови книги или   публикации с образци за тези молебствия? Но,…

Цялата публикация

Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се стремежи “!

 

„ У Душата няма да се появи дъга, в случай че в очите няма сълзи “. Тези хора неправилно са наречени   ​​индианци единствено тъй като европейските навигатори сметнали, че откритите от тях земи са…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР