Не вярвам, че гражднските квоти ще допринесат нещо значително за

...
Не вярвам, че гражднските квоти ще допринесат нещо значително за
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Партията на Слави може да е втора на изборите

" Не имам вяра, че гражднските квоти ще допринесат нещо доста за резултата на партиите, които ги притеглят ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Нидал Алгафари, специалист по политически акции.

" На тези избори ще се гласоподава за Бойко Борисов, Слави Трифонов, Ахмед Доган и Корнелия Нинова, а дали Българска социалистическа партия ще бъде втора политическа мощ зависи от интензивността, доста гласове ще се прелеят към партиятана Трифонов ", уверен е той.

Алгафари добави, че при социалистите е имало прекалено много кавги, напуснали са значими фигури и заради тази причина при готовност на отрицателния избор гласове ще отидат при Слави Трифонов и Българска социалистическа партия може да изпадне от второто място, а пасивността на водещия ще му коства по-ниския резултат.

Според специалистът наименованието на партията на Мая Манолова е било доста неуместно и повече отблъсква, в сравнение с да притегля гласоподавателите.

Относно следизборните обединения Алгафари счита, че може да се предложи вид, в името на сигурността в изискванията на пандемия, необятна коалиция от хората на ГЕРБ, " ИТН " и Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР