Не всяка връзка има щастлив край за съжаление. Понякога дори най-бурната

...
Не всяка връзка има щастлив край за съжаление.
Понякога дори най-бурната
Коментари Харесай

Ето признаците, че връзката ви е изчерпана

Не всяка връзка има благополучен край за жалост.
Понякога даже най-бурната и мощна обич може да си отиде под натиска на проблемите, разликите, неразрешаването на споровете, битката за превъзходство. Причините връзката ви да се съсипе са доста.
Кои са признаците, че връзката ви към този момент е изчерпана и поправянето ѝ е съвсем невероятно?

Всичко се трансформира в мотив за спор
Когато сте достигнали до подобен стадий, че да се карате за всичко и даже най-незначителната дреболия е мотив за спор, това е доста неприятен знак. Изчерпаните връзки постоянно са и толкоз напрегнати, че сред сътрудниците съществува нетърпимост във всичко. Така мотивите да се скарате нарастват неимоверно, като всяко малко нещо се трансформира в бомба със закъснител.

Оставате до късно на работа, с цел да не се приберете у дома
Съзнателно или не предпочитате да не сте у дома с половинката си, а да останете на работа. Измисляте си спомагателни задължения, с цел да не споделяте физически едно и също пространство, просто тъй като не понасяте наличието на колегата си.

Всичко, което сътрудникът ви прави, ви нервира
Точката на непоносимост е достигнала такава степен, че не можете да търпите нищо, което половинката ви прави. Всяко негово деяние и дума ви нервира, а това води след себе си вълна от отрицателни страсти и мотиви за спорове.

Измисляте си аргументи да не вършиме секс
Липсата на предпочитание за секс е признак на изчерпана връзка. Ниското либидо, несъмнено, може да е породено и от други фактори, само че в случай че са налице всички изброени по-нагоре, несъмнено връзките ви са достигнали точка на непоносимост, в която не можете да си визиите да се докосвате физически.

Постоянно мечтаете да излизате по женски с приятелки
Приятелките са спасението, от което се нуждаете и за което мечтаете непрестанно. Предпочитате да прекарвате диви женски вечери с приятелки, в сравнение с да потъвате в обвързващото обвързване да стоите у дома с колегата си.

Флиртувате с други хора
Подсъзнателното предпочитание да се почувствате още веднъж щастливи, харесвани, мечтани, ви кара да флиртувате, макар че сте обвързани. Мъжкото внимание ви липсва и тайничко желаете отново да се чувствате по оня прелестен метод, по който сте се чувствали при започване на връзката, когато всичко е било наред.

Не желаете повече да вършиме жертви поради него
Моментът, в който спирате да имате предпочитание да вършиме взаимни отстъпки поради колегата си е моментът, в който е време да осъзнаете, че връзката ви е изчерпана. Отношенията са комплицирани и колкото и да се обичате, колкото и да се радвате на сходства в характерите и разбиранията, взаимни отстъпки постоянно се постановат. Ако сте престанали да имате предпочитание да вършиме жертви за него, даже минимални, това е неприятен симптом за охладнели усеща.

Вече не си представяте бъдещето си с него
Ако допреди това в визиите ви бъдещето ви е било споделено с колегата ви, само че към този момент не можете да си визиите това, значи връзката ви е изчерпана и върви по-скоро на автопилот, в сравнение с стимулирано и изпълнено с усеща и обич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР