Не всички гледачки казват истината, някои от тях само продават

...
Не всички гледачки казват истината, някои от тях само продават
Коментари Харесай

Как да разберем, че гледачката ни лъже

Не всички гледачки споделят истината, някои от тях единствено продават вяра. Трябва да се уверите, че сте попаднали на същинска гледачка, само че по какъв начин да разберете дали е шарлатанка?

Ето някои препоръки, по какъв начин да разпознаете, когато гледачката ви лъже:

1. Отговаря незабавно, без даже да се замисли

 Гледачка

Ако гледачката има всички отговори за вас още на първата секунда, това е явен знак, че ви лъже. Първите три минути са времето, належащо на гледачката да направи добра връзка с вашата сила. За да ви даде съответстваща информация, гледачката не би трябвало да бъде притискана и да бърза, а да може умерено да се свърже с духовните канали.

2. Много въпроси

Задаването на прекомерно доста въпроси е индикация за неистина. Гледачката може да е добра в даването на препоръки, само че това не е предсказание. Когато ви пита доста, гледачката стартира да прави догатки, а не предсказания.

 Стъклена топка

3. Разсейва се

Ако гледачката ви се занимава с нещо странично, до момента в който ви гледа, значи отсреща ви е лъжкиня. Истинските гледачки се пробват да не бъдат прекратени от нищо, с цел да видят по-добре информацията, която би трябвало да ви предадат.

4. Добрите новини

Казват ви доста положителни или единствено хубави неща, това е знак, че сте в клопката на подправена гледачка. Ако желаете истината, поемете отговорност за избора си на гледачка и проучете опита ѝ с други хора, и предсказаните събития в живота им.

 Скептик

5. Общи приказки

Ако ви споделят общи неща, които се отнасят за съвсем всички хора на планетата, значи сте си дали парите на вятъра. Приказки като тези какъв брой ви е грижа за кариерата, за желанието ви да пътувате или че желаете да сте обичан, ясно демонстрират, че отсреща ви е самозванец.

6. Нямат визия за времето

Ако не се обвързват с дати или някакви времеви граници по отношение на събитията, които ви предсказват, имайте едно мислено. Но също знайте, че в случай че сте се настроили по този начин, че да пандизите канала към вашата сила, даже най-хубавата гледачка може да не успее да предскаже времето. Така че, не постоянно е допустимо да се открият интервалите.

7. Допълнителни ритуали, които се заплащат

Ако гледачката ви предлага спомагателни ритуали по време на гледането, да вземем за пример, с цел да ви почисти от неприятни натрупвания, това е измама.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР