Не стъпвайте в Долината на черния бамбук, ако искате да

...
Не стъпвайте в Долината на черния бамбук, ако искате да
Коментари Харесай

Паранормални явления в долината на черния бамбук

Не стъпвайте в Долината на черния бамбук, в случай че желаете да останете живи, поучават китайските екскурзоводи туристите. Долината в китайската провинция Сечуан е известна със загадъчната гибел, която сполетява доста хора, решили да я прегледат от близко.

Долината си печели печална популярност през 1950 година, когато там изчезват безследно над 100 индивида и ден по-късно се разрушава аероплан. През 1962 година още веднъж умират десетки туристи. Екскурзоводът, който по знамение останал жив, споделя, че хората, които вървели напред и навлезли в долината, били погълнати от мъгла.

Започнали да се чуват ужасни звуци, а когато след няколко минути мъглата се разсеяла, нямало безусловно никого. Учени, които изследват от години долината, считат, че виновност за гибелта на хората имат мощните изпарения на гниещи растения.

От тях човек стартира да се задушава, губи ориентировка и пада в някоя от пропастите, с които изобилства долината. Други експерти по проучване на паранормални феномени считат, че нещастията стават поради мощно магнитно поле.

Често се случва търсачи на скъпия корен женшен да не се върнат от Долината на черния бамбук, макар че знаят наизуст всички планини и долини. Стрелката на компаса се върти като полудяла в тази котловина, а хората, които оцеляват, губят паметта си за дни и си спомнят за случилото се едвам след към седмица.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР