Не сме сигурни, че има идеални неща. Но все пак,

...
Не сме сигурни, че има идеални неща. Но все пак,
Коментари Харесай

Идеалният мъж трябва да бъде точно такъв

Не сме сигурни, че има идеални неща. Но въпреки всичко, тези, които са най-близо до концепцията ни за блян съществуват. А що се отнася до мъжете, вижте какви качества би трябвало да имат, с цел да са най-близо до този блян...

Когато се влюбваме, ние не мислим дали някой е съвършен или не. Просто губим мозъка и дума и се хвърляме в прегръдките на страстите.



А след това идва един миг, когато започваме да си задаваме въпроси. Да откриваме, че има неща, които не ни харесват... Че нещо не е както сме си го представяли.

И тогава си задаваме въпроса - какъв е идеалният мъж? Наскоро четох, че идеалният мъж е този, който може да се отнася към дамата до себе си същински, с обич, поддръжка, внимание, схващане. Да е там, когато тя има потребност.

Всъщност " идеалът " не е обвързван нито с възраст, нито с визия.

Просто идеалният мъж е този, който не играе игри, не търси състезание, не се пробва да се потвърждава пред дамата до себе си.
Идеалният мъж е мощен, постоянен, сигурен в себе си. И не, това не значи, че не може да плаче.

Просто той знае, че сълзите не са демонстрация на уязвимост. А на страст. Той знае, че значима е любовта, не цената, която заплаща за нея.

Знае, че последният модел телефон или Порше-то не са демонстрация на неустрашимост.

Че няма потребност да блъска боксовата круша, с цел да бъде скалата в връзките.

Той е съвършен, тъй като го има. И е до дамата, която обича и в наслада, и в тъга. И когато тя е с 20 кг от горната страна, и когато е без червило, с разрошена от вятъра коса. Той има цел, има и проект по какъв начин да я реализира.


И не, идеалният мъж не споделя на дамата до себе си: " Ти да не си принцеса ", когато тя желае нещо от него. Защото с него тя постоянно се усеща като принцеса.

Идеалният мъж е оня, който ни обича и заран, и вечер, без значение от времето на открито, от валутния курс или настроението ни.

Той има до себе си идеалната жена - онази, която може да го оцени, да го обича подобен, какъвто е, онази, която е всичко за него, а той е всичко за нея.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР