Не съм извършил никакво престъпление и затова нямам никакво колебание

...
Не съм извършил никакво престъпление и затова нямам никакво колебание
Коментари Харесай

Марешки за присъдата: Използват ме

Не съм направил никакво закононарушение и по тази причина нямам никакво съмнение и терзание. 

Смятам, че моментът за постановяване на тази присъда е селекциониран съзнателно, с цел да може в европейския отчет на 23-ти септември да се уточни, че България доста сполучливо към този момент осъжда така наречен олигарси или хора с бизнес, които  прокуратурата афишира за такива.

Tова съобщи водачът на " Воля "  зам.-председател на 44-ото Народно събрание Веселин Марешки, във връзка четиригодишната си присъда, станала ясна през днешния ден.

Бях замесен в цялата история, тъй като желаех да оказа помощ на човек, който беше смачкан от хора с пари, с връзки, с бездействието на прокуратурата.

Тя имаше изключителна упоритост да бъда наказан, като в този си блян не се посвени да набеди арбитър, че желал да вземе рушвет по делото, само че когато съдията беше оневинен, на прокурора нищо не му се случи, споделя своята версия водачът.

Нелепо е да се твърди, че съм желал да получа от някого 10 хиляди лв. и то посредством закани или противозаконни дейности. Обемът на бизнеса ми - и аптеките, и бензиностанциите, демонстрира, че такова изказване е повече от несериозно!

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР