„Не Русия и Китай, а изказванията на г-н Цветанов са

...
„Не Русия и Китай, а изказванията на г-н Цветанов са
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не Русия и Китай, а изказванията на Цветан Цветанов са заплаха за националната ни сигурност

„ Не Русия и Китай, а изявленията на господин Цветанов са опасност за националната ни сигурност”. Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Корнелия Нинова в пленарна зала. Тя акцентира, че не за първи път Цветанов има съществени разминавания с премира.
Лидерът на левицата сподели, че всички си спомняме драмата със Скрипал и държанието на Цветанов в кабинета на ръководителя на Народно събрание Караянчева.
„ В един и същи миг, министър председателят зае позиция и сподели:„ Няма да изгоним дипломати”, до момента в който вие тук, от трибуната, призовавахте Народното събрание да реши да ги изгони”, сподели тя. Нинова изясни, че в този момент се случва за повторно, във връзка с Китай на Русия.
„ Когато министър председателят е хазаин на срещата 16+1, когато това диктува националният интерес на България и е опция за цяла Европа, вие „ проевропейци” минирате този развой с безусловно безотговорното си изявление, че Китай и Русия са опасност за сигурността. Такива изявления са опасност за националната сигурност на България и на Европа, а не събитието днес”, съобщи Нинова и прикани всички да създадат по този начин, че то да даде вероятност и за България, и за Европа и да бъде връзка сред Изтока и Запада, в полза на народите ни.
Корнелия Нинова благодари на господин Цветанов за пожеланията- ПГ на левицата да успее да се оправи с проблемите си. „ Всеки от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България”, който желае коалиция с ГЕРБ, е свободен да избира своя път”, безапелационна бе тя. Председателят на Българска социалистическа партия акцентира, че политическото решение на Българска социалистическа партия е да няма такава коалиция. „ Нека да ви е цветущ Спас Панчев, който пред нас съобщи, че не водим вярна политика към ГЕРБ и би трябвало да бъдем дружно с вас. По същия метод ще си решаваме проблемите в ПГ и занапред”, заключи Корнелия Нинова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР