"Не получихме никакви отговори от главния прокурор вчера, но и

...
"Не получихме никакви отговори от главния прокурор вчера, но и
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Борисов вече е паднал от власт, но само той не го знае

"Не получихме никакви отговори от основния прокурор през вчерашния ден, само че и не сме очаквали да получим ", съобщи пред БНР юрист Николай Хаджигенов от така наречен Отровно трио в коментар на чуването на Иван Гешев в парламентарната правна комисия.

"Единствения отговор, който изрично получихме, в случай че някой си е задавал въпроса какво прави Гешев в стола на основния прокурор, е - надменно незнание, граничещо с неначетеност ", сподели още юристът.

Той уточни, че от близо 90 хиляди производства пред прокуратурата, по 9 хиляди от тях има импортирани обвинителни актове. "Това значи, че изначално има 90% брак в работата на прокуратурата ", акцентира той.

Според Хаджигенов при регистрирания спад на домашните обири, с които основният прокурор се е похвалил пред комисията през вчерашния ден, не е взет поради тримесечният интервал, в който "всички бяхме под карантина и стояхме по домовете си - и крадците, и пострадалите ". Той беше безапелационен, че спадът не се дължи на работата на прокуратурата.

" На въпроса какво прави с битката с корупцията Гешев, която е от кварталния полицай до министър-председателя, там нямаме отговор въобще. Такъв въпрос даже не е задаван . А корупцията е най-страшният камшик и най-голямото закононарушение у нас, само че Гешев не го вижда ", разяснява още юрист Хаджигенов.

Във връзка с идното в петък Велико национално въстание - пет, той съобщи: "Очаквайте непредвиденото " и посочи, че четирима евродепутати, които не са от България, ще вземат участие в митинга на 16-и октомври.

" Борисов към този момент е паднал от власт, само че единствено той не го знае ", акцентира Николай Хаджигенов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР