Не плачи, Ани! Искам да те поздравя с тази песен

...
Не плачи, Ани! Искам да те поздравя с тази песен
Коментари Харесай

Бареков попиля Цолова за баровската ѝ къща в Драгалевци, кючека и корупцията

Не плачи, Ани! Искам да те поздравя с тази ария като някогашна колежка от малкия екран. Не бъди толкоз уплашена и гузна, колкото звучиш във ФБ! Наскоро група жители от група за напън " Граждани против корупцията и наглостта в медиите " ми описаха по какъв начин през лятото на 2014 госпожа Ани ми е станала комшийка и то против доста огромна сума пари. Сигурно си е харесала парцела в Драгалевци, до момента в който е предавала онлайн всяка заран от оградата на моя дом по поръчка на един " другар ". Сигурно на мен и ББЦ си посветила повече излъчвания с гнусотии, в сравнение с часове сме прекарали дружно в живота. Толкова ли ти липсвах през цялото това време?

Скъпа, Ани, не плачи, а се забавлявай. Имаш си положителни " продуценти ", остави те да носят отговорност. За разлика от мен, ти в никакъв случай сама не си правила предаванията си. Пък и в живота май сме неразделни. Дадох ти път в БТВ, след това бяхме сътрудници, доста бързо съумя да забравиш и кой подаде ръка на твоето семейство и назначи твоя брачен партньор и доста добър оператор на работа в ТВ7, когато той напусна БТВ, след това обаче ти реши на мой тил да трупаш точки като честен наставник. Сега пък си ми комшия и имаш по-голям и по-хубав дом от моя. Радвай му се. Не ти изпитвам завист. Дано твоите същински " шефове " ( не Силва Зурлева) ти оказват помощ и се обадят в Национална агенция за приходите в жанр " Мишо Бирата и Ало Ваньо " да те ревизират на две на три, не както мен - цели две години и още пет обратно. Много почтени хора в моето семейство пострадаха поради теб, Ани. Но аз не ти се дразня. Твоите офанзиви и твоята непризнателност ме направиха по-силен и доста, доста толерантен.

Животът е кючек, скъпа! Поне твоите " началници " го трансфораха в това. Забавлявай се. Пък ние ще знаем, че ти и твоите " сътрудници " превърнахте тази наша хубава специалност също в един безконечен кючек. Продължавайте с чалгата и танците всяка заран, до момента в който има спонсори. И без това " публицисти " като теб трансфораха живота на българите в турска сапунка, дано твоите сълзи не го вършат кючек. Вече сте знак на корупцията. Връщане обратно няма. Дано най-малко сте чисти пред закона и пред данъчните служби. Нали в този момент върви страшна борба с контрабандата, платете и вашия Дан в нея като си платите налозите.

Що се отнася до " неуместните " ти въпроси - такива няма. Има единствено презрян пиар на ненормалните министри и властимащи, на които се мазните всяка заран и заблуждавате обществото. Това е вашето същинско закононарушение, по-голямо и по-нагло от взимането на парите " под масата ".

И да знаеш: Ние също като теб сме Слуги, само че Слуги единствено на личната си Съвест, Ани...


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР