Не можем да наричаме чистка промените в ръководствата на ключови

...
Не можем да наричаме чистка промените в ръководствата на ключови
Коментари Харесай

Софиянски: Държавата е много зле

Не можем да назоваваме чистка измененията в управленията на основни министерства и институции, осъществявани от служебното държавно управление, това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " някогашният длъжностен министър председател Стефан Софиянски.

Той попита чистка ли беше промяната на министри от самия Борисов. По думите на Софиянски това е един естествен развой, тъй като е нужна екипност. Ако искаш да смениш политиката, на равнище министри и зам.-министри би трябвало да бъде основан екип, с който да се организира определената политиката.

Редовите чиновници не би трябвало да се тормозят, в случай че си правят добре работата, акцентира той.

Стефан Софиянски разяснява оставеното от кабинета " Борисов " завещание, като го дефинира като доста неприятно.

" България е доста зле. На последно място в Европейския съюз. Ние сме страната с най-нисък Брутният вътрешен продукт на глава от популацията. България създава минимум и има най-нисък стандарт и най-ниски заплати и това продължава, откогато сме член на Европейски Съюз ", изясни той.

Бившият министър председател разяснява и положението на ГЕРБ, като уточни, че е добре партията да се развие в позитивна посока. Той обаче сподели, че това надали ще се случи. " Едно нещо е доста симптоматично и показателно - към този момент е срамно да си гербаджия в очите на естествените хора ", добави той и допусна, че сходно отношение въздейства и на самата партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР