Не живеем в обичайни времена, тази война променя всичко. Всякакви

...
Не живеем в обичайни времена, тази война променя всичко. Всякакви
Коментари Харесай

Експерти с ключова прогноза за изборите

„ Не живеем в нормални времена, тази война трансформира всичко. Всякакви моментни фотоси в този момент няма да са съответни към 2 април. Войната трансформира всичко, тя трансформира Европа, тя трансформира Америка, тя трансформира света ”.

Това съобщи в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS политологът проф. Евгений Дайнов.
-->
Според него колкото по-категорично украинците побеждават, толкоз повече тук старите партии ще стартират да приказват в интерес на новите и европейските.

„ Има цялостна готовност на проруските сили в България – не е единствено „ Възраждане ”, връщането на Сакскобургготски, президента, новата Левица. Не виждам по какъв начин руснаците ще победят. Очаквам по-добро показване на европейските сили ”, сподели Дайнов.

Социологът Кольо Колев също съобщи, че тези избори се организират в една възходяща турболенция в света.

„ Вътре са и енергийна и инфлационна рецесия. Има някои следствия от стартирането на печатницата за пари – всички тези рецесии текат сега. България не е изолиран остров ”, сподели той.

„ Има два месеца, през които всички турболенции на тоя свят могат да основат обстановка, в която… ”, не довърши той.

„ Ситуацията е следната – от едната страна е групировката ГЕРБ-ДПС, от другата страна е Политическа партия с Демократична България. Това е главната борба. Отстрани на тази борба играят спомагателни играчи – и Българска социалистическа партия, и „ Възраждане ”, които все още като че ли седят отчуждени. В тази турболентна обстановка могат да се появят и други участници. Има опит за реституция и опит за продължение смяната, заключи политическата в страната обстановка той ”, сподели Колев.

В отговор политологът Дайнов съобщи: „ Рядко социолог мисли в процеси като вероятност ”.

„ Хората малко или доста се умориха от непрекъснатата борба ”, отвърна му Колев.

„ Добре се получи, че силите на предишното и силите на бъдещето се разделиха. Това разделяне ще докара до това, че няма да има нови тематики – „ да продължим измененията, стига сме били Троянски кон ”, другите – „ да си върнем статуквото, да сме добре с всички – с руснаците, с марсианците ”, сподели иронично Дайнов и заключи, че има доста викове.

„ Дано крясъците, да са единствено пропагандни, а не предсмъртни ”, оптимистично сподели Кольо Колев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР