Не е ясно до колко всичко е театър, в който

...
Не е ясно до колко всичко е театър, в който
Коментари Харесай

Денков: Няма да сме параван в театъра на ГЕРБ

Не е ясно до какъв брой всичко е спектакъл, в който ние да послужим като заслон и оправдание. Това разгласи пред БиТиВи Николай Денков. В петъчната среща сред първите и вторите представителите на ГЕРБ, които участваха, тласкали диалогът към " не ", само че Мария Габриел желала да отговори на въпросите на Политическа партия. Делян Добрев съвсем взривил диалога и се наложило Бойко Борисов да се включи. Според Денков очевидно вървят паралелни диалози.

ГЕРБ непрестанно се пробват да ни вкарат в един цайтнот, че няма време, посочи учен Денков. Според него задачата е да се покаже, че те не желаят да има държавно управление. Ще поддържаме политиките и законите, които поставихме в програмата, съобщи той. Няма да има съдружно ръководство с ГЕРБ, безапелационен бе Денков. За него е значимо кой ще назначава специалистите.

Едно е Мария Габриел, друго е Делян Добрев, съгласно него. " За мен най-лошо е да пуснем една мъгла, а да ни ръководи превзетата страна ", посочи Денков.

Главният прокурор Иван Гешев от дълго време трябваше да си тръгне, разясни той.

ПП/ДБ желаят ГЕРБ да си спазят съглашението за ръководител на Народното събрание, отсече Николай Денков.

Вчера на ексклузивен брифинг в централата на партията си претендентът за министър председател Мария Габриел разгласи предлагането си - експертен кабинет със период от една година.

Припомняме, след извършените предходната седмица диалози на Мария Габриел с всички политически сили в 49-то Народно заседание без " Възраждане ", през днешния ден към този момент предстоят така наречен лидерски срещи - чака се наличието и на Бойко Борисов. Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел и ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещнат поредно с управленията на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ тази заран, преди в 15 часа да бъде връчен първия мандат от президента Румен Радев.

В програмата не е планувана среща нито с ПП/ДБ, нито още веднъж с " Възраждане ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР