Не е случайно оттеглянето от листите на ГЕРБ на бившия

...
Не е случайно оттеглянето от листите на ГЕРБ на бившия
Коментари Харесай

Методи Андреев: Пеевски не е в листите на ДПС заради външен натиск

" Не е инцидентно отдръпването от листите на ГЕРБ на някогашния финансов министър Владислав Горанов и Менда Стоянова и е изцяло допустимо това да е обвързвано с изказванията на Васил Божков, че посредством тях е заплащал такса „ успокоение “ за хазартния си бизнес ". Това съобщи някогашният депутат и началник на Комисията по досиетата - Методи Андреев, в предаването " Денят с В. Дремджиев " по ТВ+ и ТВ1.

" Не е инцидентно и неочакваното отдръпване на Делян Пеевски от листите на Движение за права и свободи, без значение, че допреди седмица функционерите там се надпреварваха да го хвалят, какъв брой е незаместим и имаше десетки номинации. Очевидно е, че това се случва под външен напън, и то от напълно прясно събитие, като вероятната догадка е, че това е директно разследване от приключващото в Съединени американски щати дело по закона „ РИКО ". Иначе казано, дано допуснем, че Пеевски е наказан по това дело и какъв скандал би последвал за Движение за права и свободи, в случай че в това време е определен за народен представител – събаряне на имунитет, пояснения, по какъв начин се е забъркал в твърдяна машинация за стотици милиони и прочие ", разяснява Андреев.

" За да променим всичко това, българските жители би трябвало да сме дейни и да гласуваме на 4 април срещу статуквото, защото другояче е налице действителна заплаха ГЕРБ и „ патериците “ им да си обезпечат с най-малко гласове ново болшинство в бъдещия парламент и да продължи още от същото. Затова: търсете своя претендент в листите и гласувайте преференциално за него. Не позволявайте да вземат връх внушенията, че всички са маскари и няма смисъл да се гласоподава! И най-после една прогноза: „ Групата за напън “ ще има свои представители в идващия парламент (кандидати от нея са Мартин Димитров и адв. Петър Славов) ", съобщи още някогашният депутат.

Целия диалог на Веселин Дремджиев с Методи Андреев можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР