Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а президентът

...
Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а президентът
Коментари Харесай

„Какво им вади очите моят джип, Радев се вози в бронирани Мерцедеси“


Аз си карам самичък джипа, не употребявам водач, а президентът Румен Радев се вози на бронирани Мерцедеси. Думите са на премиера Бойко Боирсов, който и през днешния ден пусна видео във Facebook от следващата си ревизия – този път за напредъка по градежа на автомагистрала „ Европа “.

" Да върви пешком. Или другите сътрудници. Какво им вади очите 15-годишна джипка? За да минаваме по тези трасета, по тази причина го употребяваме. Ако се возиш на Мерцедес не е ужасно, само че в случай че си караш джипката и си вършиш работата, би трябвало да те разясняват. Нека ме разясняват. Всичко това е било поляни, скали и гори “, яростно разяснява Борисов от предната седалка на джипа.

От опозицията няколко пъти разкритикуваха премиера, че води предизборна акция с държавни пари и от прозореца на джипката си. Още при започване на предизборната акция от Българска социалистическа партия обявиха, че обиколките на Борисов из страната, правени със длъжностен превоз и защита от НСО, са нарушаване на Изборния кодекс. Изборният кодекс не разрешава безплатното потребление на обществен административен запас по време на предизборната акция.

И през днешния ден Борисов не пропусна да изясни какъв брой доста работи неговото държавно управление и какви чудеса ще остави за българите: „ Всички виждат какво е направено и мащаба на строителството, което дава работа на стотици служащи. Магистралата ще бъде в изгода и на хората, и на бизнеса “. И продължи: „ Ако е било елементарно, другите щяха да го създадат. Българите строят и го заслужават “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР