Назначеният от Москва ръководител на анексираната от Русия част от

...
Назначеният от Москва ръководител на анексираната от Русия част от
Коментари Харесай

Назначеният от Русия ръководител на Донецка област наложи комендантски час

Назначеният от Москва началник на анексираната от Русия част от украинската Донецка област, Денис Пушилин, наложи комендантски час, се споделя в оповестен през днешния ден негов декрет, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11779
Пушилин забрани наличието на цивилни по улиците и публичните места от 23:00 ч. вечерта до 4:00 ч. сутринта, от понеделник до петък, се показва в указа.

С указа се не разрешават публичните събирания, манифестации и демонстрации, както и всеобщите прояви в следените от Русия елементи от Донецка област, в случай че сходни не са позволени от Оперативния щаб за реакция на военни закани на така наречен Донецка национална република.

Указът, подписан от Пушилин на 18 септември, вкарва " военна цензура на пощенските известия, както и на известията, излъчени посредством телекомуникационни системи, в това число надзор на телефонните диалози ".

Сред другите стъпки, въведени с указа на Пушилин, са построяването на пропускателни пунктове и разполагането на охранителни постове по границите с така наречен Луганска национална република и следената от Русия част от Запорожска област.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР