Назначението от Москва власти в Херсонска област в Украйна препоръчват

...
Назначението от Москва власти в Херсонска област в Украйна препоръчват
Коментари Харесай

Препоръчват на населението на Херсон хуманитарно пътуване с цел отдих и здравни грижи

Назначението от Москва управляващи в Херсонска област в Украйна п репоръчват на локалните поданици да заминат в други региони на Руската федерация, с цел да обезпечат на военните " маневреност при пречистване на територията от войски на Киев ", съобщи ТАСС.

Агенцията цитира известие, оповестено в " Телеграм " от Кирил Стремоусов, заместник-ръководител на така наречен военно-гражданска администрация на южния украински район.

" Обстрелите на Херсонска област са рискови най-много за мирното население . За да се избегнат жертви измежду тях при пречистване на територията от украински нацисти и западни наемници, администрацията на Херсонска област настоятелно предлага да се възползвате от опцията за филантропично пътешестване за отдих и здравни грижи " в други райони от Русия, показва Стремоусов.

Открита е специфична гореща телефонна линия, с цел да се осведомят локалните поданици какво да подхващат при овакантяване на района, прибавя той.

Ден по-рано краткотрайно изпълняващият длъжността губернатор на Херсонска област Владимир Салдо изпрати до съветското държавно управление молба да провежда евакуиране на локалното население в безвредни райони поради всекидневните обстрели от страна на украинските войски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР