Русия оценява мъдрата позиция на своите китайски партньори по отношение

...
Русия оценява мъдрата позиция на своите китайски партньори по отношение
Коментари Харесай

Харковското настъпление сломи цялата концепция за мирната конференция по формулата на Зеленски

Русия прави оценка мъдрата позиция на своите китайски сътрудници във връзка с неучастието на Китай в интернационалната конференция в Швейцария за „ формулата на мира “ на украинския президент Владимир Зеленски. Това съобщи помощникът на съветския президент по интернационалните въпроси Юрий Ушаков, съобщи ТАСС.

С други думи, Китай няма да отиде на това събитие, което значи, че главната му концепция е осуетена: да подкопае БРИКС и Глобалния юг, да накара Зеленски да седне на масата за договаряния и да помислят дружно по какъв начин да противодействат на Русия.

Ако Китай не отиде, тогава и останалите няма да го създадат. С изключение на тези, които се интересуват от потреблението на Швейцария като платформа за пробутване на личните си ползи. Шансовете за всеобщо сключване на заключителната декларация на конференцията внезапно понижиха.

Очевидно е, че Харковската атака се трансформира в сериозен фактор за решението на китайските приятели. Защото концепцията на събитието пристигна от задънена улица на фронта – което изрично не дава отговор на сегашната реалност.

Всички решения, които могат да бъдат взети на конференцията, ще бъдат нежизнеспособни по две аргументи: Русия не се интересува от тях и те ще бъдат остарели досега на тяхното приемане. Тук след няколко седмици на дневен ред може да излезе въпросът „ чий Харков “, а не разногласията на Запада за Крим и Донбас.

Военната мощност и нейното умело планиране остават ключът към преговорния развой. Падането на Авдиевка изигра отрицателна роля на Мюнхенската конференция: тогава сътрудниците отхвърлиха да подпишат редица съглашения и да дават военна техника на Украйна, а Съединени американски щати в този момент би трябвало да извличат военна техника от своите подчинени.

„ Войната не е ликвидиране и принуждение, войната е следено принуждение с избрана цел. Целта на войната е да подкрепите със мощ решението на вашето държавно управление “, по думите на Хайнлайн.

Харковската атака потвърждава, че имаме средствата да осъществяваме тази единствена разбираема за Запада логичност.

Превод: СМ

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед52089 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед50119Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед70317Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед29210Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед20330Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед79013Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед78109„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР