McDonald's загуби спор за търговска марка на Европейския съюз за

...
McDonald's загуби спор за търговска марка на Европейския съюз за
Коментари Харесай

McDonald`s загуби търговската марка Big Mac, тъй като съдът на ЕС застана на страната на ирландския съперник Supermac`s

McDonald's загуби спор за комерсиална марка на Европейския съюз за името на Big Mac, откакто в сряда върховен съд на Европейския съюз застана на страната на ирландския ресторант за бързо хранене противник на Supermac в дългогодишна правосъдна борба.

Общият съд на Европейски Съюз сподели в решението си, че американският колос за бързо хранене не е съумял да потвърди, че в действителност е употребявал етикета Big Mac за интервал от пет години за пилешки сандвичи, артикули от птиче месо или заведения за хранене.

Биг Мак е хамбургер, изработен от две телешки банички, сирене, маруля, лук, кисели краставички и сос Биг Мак. Изобретен е през 1968 година от франчайзополучател от Пенсилвания, който счита, че компанията има потребност от сандвич, който да се хареса на възрастните.

Главният изпълнителен шеф на McDonald's споделя, че храната за Big Mac за 18 Щатски долар е „ изключение “ Burger King ще пусне храна за 5 Щатски долар преди сходна промоция от съперника McDonald 'sMcDonald's изкупува назад своите франчайзи в Израел, защото протестът навре...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР