Два случая на ухапвания от змии стреснаха гражаните. Първият е

...
Два случая на ухапвания от змии стреснаха гражаните. Първият е
Коментари Харесай

Двама души ухапани от змии

Два случая на ухапвания от змии стреснаха гражаните.

Първият е от вторник против сряда през нощта.

20-годишна жена от Кресна е настанена в реанимацията на МБАЛ-Благоевград, откакто е била ухапана от змия.  

Змията нападнала младата жена към среднощ, когато пресичала жп линията София - Кулата, която минава през центъра на града. Предполага се, че е ухапана от пепелянка, заяви БНГЕС.

Към 03:00 часа сутринта потърпевшата е превозена до СПО на МБАЛ-Благоевград, където е третирана с противозмийски серум. След това е настанена в ОАРИЛ за наблюдаване. Няма заплаха за живота ѝ. 

Жената е ухапана в региона на глезена и е с реакция по бедрото, изясни пред Българска телеграфна агенция завеждащият на отделението по реанимация доктор Росен Стойчев. Той уточни, че дамата е докарана в болничното заведение през нощта, все още положението ѝ е устойчиво. Въпросът е, че има реакция по крайници нагоре, уточни той. 

Жената е разказала, че е тръгнала до магазина, усетила е болката, осветила е с телефона и е видяла змията, уточни още завеждащият реанимация. 

Вторият случай е от през вчерашния ден, когато юноша е бил ухапан от змия на Витоша. Той си е играл с нея, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Планинската избавителна работа (ПСС).
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР