Най-южният необитаем континент на планетата е идеално място за създаване

...
Най-южният необитаем континент на планетата е идеално място за създаване
Коментари Харесай

Бивш военен: Извънземните имат свои бази в Антарктида

Най-южният ненаселен континент на планетата е идеално място за основаване на разнообразни бази. От време на време откривателите там се натъкват на изоставени обекти от времето на Втората международна война.

Оказва се обаче, че с това постройките на Антарктида не свършват. Бивш американски боен твърди, че извънземните постоянно посещават ледения континент.

Журналистката Линда Хоу е разговаряла с някогашен чиновник в Антарктическа ескадрила за развиване номер 6. Мъжът на име Браян е споделил наблюденията си за интервала 1983-1997 година. Той споделя, че е виждал по какъв начин голямо НЛО, което е влетяло в дупка в леда.

По време на службата си той е летял над зоната, над която са били неразрешени всевъзможни други задгранични полети. По време на едно от „ пътешествията” си е видял по какъв начин галактически транспортен съд с извънземни е влезнал в огромна дупка. Браян е ставал очевидец на сходно нещо няколко пъти.

НЛО-та са се появявали и над планините, само че по-късно са се насочвали към своята дупка. Между другото, тя се намира на към 15 км от южния полюс, в нелетателната зона.

През живота си военният е виждал единствено една база, само че не изключва броят им да е доста по-голям. Според него хората, които ръководят най-развитите страни в света, са наясно с всичко и даже си сътрудничат с извънземните.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР