Най-яркото небесно тяло в Слънчевата система - Слънцето, представлява енергия

...
Най-яркото небесно тяло в Слънчевата система - Слънцето, представлява енергия
Коментари Харесай

Слънце в Телец: търпение, упоритост, заземяване и вкореняване

Най-яркото небесно тяло в Слънчевата система - Слънцето, съставлява сила и светлина. Слънцето ръководи изразяването на нашето его, умишлен разум, жизнеспособност и креативна мощ. То е източникът на целия живот и сила, а неговата светлина и топлота ни дават живот.

Слънцето прави своя пренос през всичките 12 знака на зодиака за една година, като прекарва към месец във всеки знак.

Слънцето ще транзитира в знака на Телец от 20 април до 21 май. В този знак Слънцето е методично, чувствено и възприемчиво.

Телецът е земен, женски знак и е един от четирите „ закрепени “ зодиакални знака (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей), които имат доста постоянна сила.

Всеки път, когато Слънцето навлезе във „ закрепен “ знак, има налични специфични сили за основаване на благосъстояние и дългогодишен разцвет. Денят на влизане на Слънцето във „ закрепен “ знак се чества с фестивал, наименуван Вишнупати, в който силите за основаване на благосъстояние на архетипа Вишну се приканват с церемонии и молебствия.

Преминаването на Слънцето през Телец осветява тематиките за финансите и фамилията за доста хора. Телецът е показан от бика, животно с четири крайници, крепко стъпило на земята. Знакът на Телеца е предан към всичко, което е познато и цени всичко продължително. Този знак се смята по едно и също време за постоянен и обичащ лукса, хубавата храна.

Цикълът на Слънцето в знака на Телеца е добър да се насладите и оцените това, което към този момент имате. Докато Слънцето постепенно затопля знака на Телец, приказваме за неизменност и непоклатимост, характерности, които ще участват през целия директен интервал. Оценяваме всичко, което е дълготрайно, мощно и стабилно в тази фаза.

Тъй като Слънцето минава през Телеца, когато растенията пускат корени, нашите потребности също би трябвало да бъдат избрани и стават по-силни.
Може да е подобаващ миг да се насладите на изкуството и да участвате в музика, филми, танци, лирика, спектакъл и така нататък, които повдигат духа, стоплят душата и обезпечават свежо ентусиазъм.

Как ще се отрази преноса на Слънцето върху обособените зодиакални знаци:

Овен – Транзитът на Слънцето в Телец ще подхрани с сила вашия втори дом на финансите, полезностите и самооценката. Ще ви стимулира да създадете здравословни финансови привички и да преоцените материалните си притежания.
 

Телец - Когато Слънцето е във вашия знак, ще се почувствате заредени с сила и убеденост, подготвени да поемете нови провокации и да утвърдите себе си. Това е чудесно време да преследвате персонални цели и да постигнете прогрес към фантазиите си.
 

Близнаци - По време на преноса на Слънцето в Телец, ще можете да се концентрирайте върху духовното и прочувствено излекуване в своя дванадесети дом. Това е чудесно време за интроспекция и присъединяване в действия като медитация и терапия (Рейки, хомеопатия), с цел да получите просветление и да освободите прочувствения багаж.
 

Рак - Транзитът на Слънцето в Телец осветява вашия единадесети дом на обществени връзки, другарства и желания. Време е да се свържете с хора със сродно мислене, да преследвате обществени и професионални цели и да се възползвате от работата в мрежа и съдействие.


Лъв - Докато Слънцето се движи в Телец, то ще задейства вашия десети дом на кариерата и публичен имидж. Може да почувствате мощен блян да се концентрирайте върху професионалните си цели и да напреднете в кариерата си. Времето е удобно да покажете уменията си, да потърсите самопризнание и да поемете лидерски функции.
 

Дева - Транзитът на Слънцето в Телец енергизира вашия девети дом на висше обучение, пътувания и нематериалност, подтиквайки ви да разширите хоризонтите си, да придобиете нови познания и да търсите обогатяващи прекарвания.
 

Везни - Транзитът на Слънцето в Телец задейства вашия осми дом на споделени запаси, фамилиарност и промяна. Това е удобно време за интроспекция, излекуване от прочувствени рани и преоценка на връзките, финансите и вложенията.
 

Скорпион - Преместването на Слънцето в Телец задейства вашия седми дом на партньорствата, което води до доста развиване в персоналните и професионални връзки. Времето е удобно за съдействие, договаряния и намиране на баланс в връзките с другите.
 

Стрелец - Транзитът на Слънцето в Телец влива сила във вашия шести дом на здравето, работата и всекидневието, като ви стимулира да дадете приоритет на физическото благоденствие, здравословните привички и работната среда. Времето е удобно за самообслужване и организация.


Козирог - Транзитът на Слънцето в Телец задейства вашия пети дом на креативност, романтика и себеизразяване, вдъхновявайки ви да преследвате пристрастености, да се занимавате с креативен планове и да се наслаждавате на действия, носещи наслаждение.

Водолей - Транзитът на Слънцето в Телец енергизира вашия четвърти дом на дома, фамилията и прочувственото благоденствие, като ви стимулира да се концентрирайте върху домашния живот, да подхранвате взаимоотношенията и да създавате прочувствена сигурност вкъщи. Времето е удобно за планове за възстановяване на дома и качествено време с обичаните хора.

Риби - Преместването на Слънцето в Телец ще задейства вашия трети дом на другарство, учене и обществени връзки, мотивирайки ви да се включите в интелектуални занимания, да поддържате връзка и да споделяте с вашите хрумвания.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР