Най-високите температури днес в по-голямата част от страната ще са

...
Най-високите температури днес в по-голямата част от страната ще са
Коментари Харесай

Пореден ден с тъмни облаци и валежи

Най-високите температури през днешния ден в по-голямата част от страната ще са от 20° до 26°, в София - към 20°. Ще духа сдържан северозападен вятър. Облачността ще бъде по-често забележителна. Отново ще има региони с превалявания, по-интензивни и съпроводени от гръмотевици в следобедните часове.

В планините ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури в планинските ни курорти ще са от 9° в Алеко до 21° в Добринище, а по най-високите ни върхове - към 4°, 5°. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, като на доста места ще превали и прегърми.

През почивните дни повече слънчеви часове ще има преди обяд, само че по-късно денем още веднъж ще има условия за превалявания и гръмотевици, на повече места в Източна България. Предстои стопляне и в неделя ще има оптимални температури над 30°.

Без основна смяна ще остане времето и при започване на новата седмица. Ще има превалявания, в обособени региони след обяд краткотрайно интензивни и съпроводени от гръмотевици. Дневните температури ще са с два-три градуса по-ниски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР