Шолц трябваше сам да се покае пред украинците, че ги

...
Шолц трябваше сам да се покае пред украинците, че ги
Коментари Харесай

Медведев: Шолц трябваше сам да се покае пред украинците, че ги е обрекъл на изтребление

Шолц трябваше самичък да се покае пред украинците, че ги е обрекъл на изтребване. Германският канцлер Олаф Шолц трябваше самичък да се покае пред украинците, че ги е обрекъл на изтребване, а не да приказва против съветския президент Владимир Путин.

Това мнение изрази в канала си в Telegram заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

Така той разяснява думите на Шолц, че Украйна „ е мощна и не може да бъде сложена на колене “.

Според немския политик Путин също би трябвало да признае това.

НА ЖИВО – Кирил Петков: Гласувах да не предадем вярата, че България може да бъде естествена европейска страна 09.06.24 10:44 Медведев: Шолц трябваше самичък да се покае пред украинците, че ги е обрекъл на изтребване 09.06.24 10:31 НА ЖИВО: Костадин Костадинов: Днес приканвам единствено едно – излезте и гласувайте, в случай че не желаете някой различен да дефинира ориста ви 09.06.24 10:23 Васил Терзиев: Винаги гласоподавам за една по-добра България 09.06.24 10:21 Мъж се опита да гласоподава с шофьорска брошура, отхвърлиха му 09.06.24 10:04

Шолц трябваше самичък да се покае пред украинците, че ги е обрекъл на изтребване

„ Той, задникът, би трябвало да коленичи и да се покае пред украинците, че ги е обрекъл на изтребване, като в това време е пожертвал благосъстоянието на поверените му немци... За възраждането на нацизма под формата на бандеровщина. За неописуемата незначителност на ръководството на ГСДП, от която Вили Брандт и Хелмут Шмидт се обърнаха в гробовете си ”, акцентира Медведев.

„ Въпреки това нищожността е незначителност във всичко “, добави той.

Дмитрий Анатолиевич Медведев е съветски политик, президент (7 май 2008 – 7 май 2012) и министър-председател (8 май 2012 – 16 януари 2020) на Русия. Лидер на партията „ Единна Русия “.

Завършва Юридическия факултет на Ленинградския държавен университет през 1987 година и аспирантура през 1990 година, претендент на юридическите науки, доцент. През 1990 – 1999 година е учител в същия университет.

През 1990 – 1995 година е консултант на ръководителя на Ленинградския градски съвет и специалист към комитета по външни връзки на кметството на Санкт Петербург. По това време кмет на града е Анатолий Собчак. През 1999 година Медведев става заместник-ръководител на администрацията на държавното управление на Руската федерация. След 1999 година е заместник-ръководител, след 2000 година – първи заместник-ръководител, а от октомври 2003 година – началник на президентската администрация на Владимир Путин. От ноември 2005 година е първи заместник-председател на държавното управление на Русия

Източник: Telegram/Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР