Най-вероятно всички сте чували за този тип хора, наречени енергийни

...
Най-вероятно всички сте чували за този тип хора, наречени енергийни
Коментари Харесай

Не издържате без скандали или сте енергиен вампир?

Най-вероятно всички сте чували за този вид хора, наречени енергийни вампири. Те са разграничени на два типа - първите са хора, които знаят, че могат да " изпиват " силата от другите, а втората на тези, които не подозират за своите особености, наречени още " неосъзнати вампири ".

Енергийните вампири са способни за изсмукват сила от всичко и по всевъзможен метод - от дървета, от скали, чрес специфични извършения, само че най-лесният метод за попълване на изчезналата им сила е като си я набират от останалите хора.

Обикновено енергийните вампири се " хранят " с хора със междинна сила. Тъй като при други с високо енергийно поле, е необходим по-специален метод. Те се лекост изкарват другите хора отвън нерви и предизвиквайки в тях мощни страсти, черпят от силата им. След което за известно време стават извънредно положителни и се усещат на гребена на щастието. Но за сметка на непознатото злощастие.

След като енергийният върколак почувства липса на сила, той още веднъж докарва (осъзнато или не) околните си хора до кавги.

За предпочитане е да не влизат в спорове и разногласия с хора, при които виждате, че диалогът всякога приключва със скандал. Просто избягвайте тези хора.

Ако въпреки всичко абсурдът е неминуем, пробвайте да запазите хладнокръвие. Дишайте надълбоко, започтете са ди повтаряте на разум молитва или просто се упражнявайте с таблицата за умножение. Това ще помогне да проконтролирате страстите си. Ако знаете, че силата ви е слаба, носете амулети и талисмани.

Сред неосъзнатите вампири обаче има и такива, които не обичат свадите и шума. Но пък имат различен приом за приемане на сила - непрестанно се оплакват от своята орис и описват за своите сърдечни или здравословни проблеми. По този метод те провокират страсти у вас посредством съчуствието, което изразявате и още веднъж черпят силата ви.

Съществуват и полови вампири. Това се хората, най-често дами, които съблазняват мъжете и ги лишават от фамилиите им, лишават цялата им жизнеспособност. Мъжете дълго време не съумяват да се откъснат от такива връзки и непрестанно мислят за тези дами, като по този метод трансформират в призрачен сън живота на своите близки.

Има и мъже полови вампири. Те непрестанно сменят партньорките си. Опустошават моралните правила на дамите и ги изоставят.

Когато човек има мощно енергийно поле е предпазен от енергийните вампири. Да възстановите силата си не е мъчно. Физическият труд, танците, пеенето, рисуването, общуването с природата, разходката в парка... Това оказва помощ.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР