Най-важното условие за безопасно шофиране през нощта са изрядните светлини

...
Най-важното условие за безопасно шофиране през нощта са изрядните светлини
Коментари Харесай

Как да изчистите замъглените фарове на колата

Най-важното изискване за безвредно шофиране през нощта са изрядните светлини на автомобила. Колкото по-добра е видимостта ни в тъмното, толкоз по-малък е рискът от пораждане на рисков пътен случай.

Затова не подценявайте чистотата на фаровете - тя е също толкоз значима, колкото и чистотата на прозореца на самия автомобил. За да ги изчистите елементарно от замъгляването, ще ви трябват единствено микрофибърна забрадка и разтворител за багра (или лакочистител). 
 Атомонтьор сподели защо да внимавате при покупка на кола на остаряло Атомонтьор сподели защо да внимавате при покупка на кола на остаряло
Да си купиш кола втора употреба не е елементарно. Дори на пръв взор да наподобява като нов, автомобилът може да има скрити недостатъци. Ето за какво е до...

Напоете кърпата с разтворителя и с леки придвижвания започнете да чистите фара. След това изчакайте 30 секунди, до момента в който течността се изпари и повторете още веднъж. 

Ще видите сами по какъв начин дейно и бързо се почиства всякаква нечистотия и натрупвания. И най-важното - след такова разчистване фаровете се резервират блестящи в продължение на няколко години. 

Забележка: За по-голяма сигурност и отбрана на кожата е целесъобразно да работите с домашен ръкавици.

Още от АВТОМОБИЛИЗЪМ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР