Най-важното събитие на астрологичното лято - ретроградното пътуване на Венера

...
Най-важното събитие на астрологичното лято - ретроградното пътуване на Венера
Коментари Харесай

Житейски катаклизми в ретроградната Венера: Кои пет зодиакални знака ще бъдат най-засегнати

Най-важното събитие на астрологичното лято - ретроградното пътешестване на Венера в Лъв , ще промени вечно орисите на доста хора.

Планетата на любовта и хубостта, източник на ентусиазъм и въплъщение на женското начало е Венера . В астрологията тя въздейства върху стила ни на обличане, самочувствието и, несъмнено, на междуличностните връзки. На 23 юли Планетата на любовта в Лъв стартира ретроградно придвижване, което ще продължи тъкмо 40 дни и 40 нощи до 3 септември. 

Как всеки от нас ще преживее тези промени и кои зодии би трябвало да са подготвени за житейските катаклизми ?

ВЕЗНИ

Венера е ръководещата планета на Везни, тъй че не е изненадващо, че те ще усетят нейното ретроградно придвижване върху себе си . Транзитът ще минава през 11 дом – полето, отговарящо за общността, позицията ни както в обществото, по този начин и измежду приятелите, връзките ни с хората като цяло. Струва си да се подготвите за завръщането на остарели другари, сътрудници, а за някои - за завръщането на някогашен обичан . Ще бъдат преосмислени въпросите за приятелския кръг и позицията им в него. Не би трябвало да вземате прибързани решения: най-добре е да запишете мислите, които ще ви посетят през този интервал, и да се върнете към тях, откакто Венера се върне към непосредствено придвижване.

ТЕЛЕЦ

Също като Везни, зодия Телец е под въздействието на ръководещата планета Венера. Бъдете подготвени за спорове в фамилната сфера : преносът ще минава през вашия 4-ти дом, виновен за фамилията и дома. Не се опитвайте да избягвате спорове, а по-скоро се пробвайте да изслушате обичаните хора. Ретроградната Венера е идеалното време да се справите със обстановки, които ви преследват отдавна.

ЛЪВ

Може би едно от най-трудните тествания ще се падне на хората от зодия Лъв . Освен че Венера ще бъде във вашия зодиакален знак по време на назадничавост, преносът ще премине през 1 дом-личност. Възможни са вътрешни спорове, преоценка на себе си и своите полезности , обсесивно предпочитание за смяна на външния тип . Лъвовете би трябвало да отделят време, с цел да обмислят позицията си в обществото и с какви хора сте заобиколени.  Не се колебайте да блеснете и не забравяйте, че околните ви постоянно откровено ще ви поддържат.

СКОРПИОН

Поради преноса на ретроградна Венера в Лъв през 10 дом, хората от зодия Скорпион ще се сблъскат с промени в кариерата . Възможни са опити за ребрандиране на бизнеса, реализиране на професионални триумфи – ще блеснете на работното си място. Но бъдете деликатни: нарасналото внимание може да докара до злоба към другите. Не бързайте да споделяте положителни вести с другите - щастието обича тишината.

ВОДОЛЕЙ

Един от най-рационалните знаци, Водолей, ще бъде в центъра на въртоп от страсти по време на ретроградна Венера. Транзитът ще минава през 7 дом, отговарящ за връзките, партньорствата, брака. Хората, които в миналото сте познавали, ще премислят въздействието, което сте имали върху тях.  Всичко това може да докара както до нови кавги, по този начин и до израз на признателност.  Ще привлечете вниманието и на близките – допустима е среща на нов сътрудник. Не забравяйте, че не е нужно да се преценявате с страстите на другите хора, добре е да поставите персонални граници. Не се опасявайте от промени в персоналния си живот: всичко, което се прави, е за по-добро.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР