Най-успешният български волейболен клуб за последните 4 години - Марица (Пловдив), получи

...
Най-успешният български волейболен клуб
за последните 4 години - Марица (Пловдив),
получи
Коментари Харесай

Mitsubishi Eclipse Cross за шампионките от волейболен клуб Марица

Най-успешният български волейболен клуб за последните 4 години - Марица (Пловдив), получи чисто нов автомобил Mitsubishi Eclipse Cross. Ключа за спортния SUV от Mitsubishi Motors връчи изпълнителният шеф на Балкан Стар Мотърс АД - дистрибуторът на японската марка за България - Виктор Мезан. Марица бе показана от президента на клуба Илия Динков, старши треньора Иван Петков и мениджъра Борис Халачев, както и от красивите и нетърпеливи да тестват автомобила волейболистки от женския отбор.

Mitsubishi Eclipse Cross е SUV със състезателен дух и динамично лъчение. Традиционното за марката 4WD задвижване на този автомобил предизвиква лидера да надскочи собствените си благоприятни условия, както при шофиране в града, по този начин и отвън него. Дързостта му, несъмнено, е съчетана със съвременни системи за дейна и пасивна безопасност, получили 5-звезден рейтинг на тестванията на Euro NCAP. Именно тези му качества го трансформират в перфектния партньор на шампионките на българския волейбол.

През миналия сезон селекциите на Марица във всички възрастови групи триумфираха с медали, общо 8 - 5 златни, 2 сребърни и 1 бронзов. Женският отбор завоюва златото в Националната волейболна лига и в шампионата за Купа България, а през този сезон ще играе директно в групите на Шампионската лига. Със злато се поздравиха и девойките до 11, до 12 и до 15 години, за сребърни медали се пребориха девойките до 19 години и момичетата до 13 години, а бронза в съответния шампионат сграбчиха девойките до 17 години.

“В японската просвета е дълбоко залегнало личностното усъвършенстване чрез безспирни целенасочени крачки в избраната посока. Тази традиция ние в Mitsubishi Motors назоваваме “Пътят на съвършенството ”, който марката следва вече 101 години. Не за първи път подкрепяме Марица и сме радостни, че още веднъж ще имаме възможността да съпреживяваме всеки един триумф дружно с тях. Пожелаваме на целия клуб самоуверено и с доста хъс да продължава да върви по безкрайния път на съвършенството и през този сезон! ” - с тези думи съобщи ключа на автомобила Виктор Мезан.

“Още преди години персонално се убедих в качеството на моделите от марката Mitsubishi Motors, както и в общите полезности, които споделяме - блян към триумф, упорита работа и състезателен дух. Въпреки че цветът на автомобила е бронз, това партньорство ни стимулира още повече да подобрим цветовете на нашите медали там, където е възможно, през сегашния сезон, който вече започва. Щастлив съм, че точно Eclipse Cross ще бъде талисманът на 4 гуми на нашия клуб! ” - съобщи Илия Динков.

Състезателките от първия отбор на Марица (Пловдив) към този момент изиграха първите си контроли с елитни тимове от Турция като част от подготовката си за новия сезон и са в очакване на жребия за Шампионската лига и окончателната стратегия на мачовете от Националната волейболна лига.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР