Руските войски успяват бързо да напреднат в тясна колона и

...
Руските войски успяват бързо да напреднат в тясна колона и
Коментари Харесай

The ​​Japan Times: Руските войски успяват бързо да напреднат в тясна колона и вече са в село Воздвиженка

Руските войски съумяват бързо да напреднат в тясна колона и към този момент са в село Воздвиженка. Украинските бойци получиха заповед да спрат построяването на отбранителни уреди край Очеретино, северозападно от Авдеевка. За това споделиха бойците пред.

В материала се отбелязва, че съветските войски съумяват бързо да напреднат в тясна колона и към този момент в село Воздвиженка, което се намира на към осем километра от линията на бойния контакт, има все по-малко цивилни.

Войници на украинските въоръжени сили в профил на близкия път в гората споделиха, че в началото са били изпратени там, с цел да изградят отбранителни линии. „ Но обстановката се промени, споделиха ни да не пипаме лопатите, а да чакаме заповеди, които нападат “, сподели един от украинските бойци.

Лидерът на украинската войска в неделя призна, че позицията на Киев на бойното поле се е влошила, откакто съветските сили превзеха друго село на изток, натискайки преимуществото си в жива мощ и муниции.

Руските войски напредват в източния регион на Донецк, до момента в който Киев чака идването на по този начин нужните на Съединени американски щати оръжия, които се надяват да стабилизират нежните фронтови линии.

„ Ситуацията на фронта се утежни “, сподели украинският главнокомандващ Александър Сирски в обява във Фейсбук.

Украинските войски се „ отдръпнаха “ на запад към нови отбранителни линии в сектор от фронта, който минава около град Донецк, следен от проруските сили от 2014 година

Русия има „ доста преимущество в силите и средствата “ и е съумяла да реализира прогрес измежду „ тежки боеве “, сподели Сърски.

„ В някои браншове съперникът имаше тактически триумф, а в някои региони нашите войски съумяха да подобрят тактическата си позиция “, добави той.

Руското министерство на защитата по-рано в неделя съобщи, че неговите войски са завладяли село Новобахмутивка в региона на Донецк - на към 10 километра северно от Авдеевка, което те превзеха през февруари.

Суровата оценка на картината, пред която са изправени украинските войски, идва в края на седмицата на възходи и падения за Киев.

Съединените щати най-сетне утвърдиха пакет от финансова помощ от 61 милиарда $ след месеци на политически разногласия, отключвайки по този начин нужното оръжие за разтегнатите войски на Украйна.

Но на бойното поле Русия реализира повече триумфи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР