Най-успешната българска актриса в чужбина Мария Бакалова разкри преди броени

...
Най-успешната българска актриса в чужбина Мария Бакалова разкри преди броени
Коментари Харесай

Мария Бакалова разкри най-големия си страх

Най-успешната българска актриса в чужбина Мария Бакалова разкри преди броени дни несподеляни до в този момент забавни детайлности за себе си.

В искрено изявление пред ВИП танцьора Атанас Месечков за момичето Мария и за звездата, номинирана за " Оскар ", тя довери, че е щастлива, тъй като се чувствала " човек измежду индивидите ".

" Славата не главозамайва, в случай че си стъпил крепко на земята. Това зависи доста от възпитанието на родителите и от приятелите ", счита българката, пробила в Холивуд. Бакалова, която се изяви и като продуцент в англо-италианска комедия, е поканила родителите си за " български лилии " във кино лентата. " Най-важният човек в живота ми е мама. Благодарна съм ѝ за всичко ", не крие страстите си най-известната българка в Лос Анджелис, предава hotarena.bg.

За себе си младата актриса разкрива още, че е водена от импулсите и обича изненадите и незнайното. " Всеки идващ час е незнаен. Затова човек би трябвало да се наслаждения на момента. Аз самата желая да изстискам оптимално всеки миг в своя живот ", доверява Мария Бакалова. Партньорката на Саша Барън Коен в паметната комедия " Борат " разкрива и една незнайна за публиката страна от характера си - страха от заболявания.

" Имам може би даже лека меланхолия ", позволява актрисата. По думите ѝ тя се подлагала на медицински прегледи по няколко пъти годишно. " Умирам от боязън, че мога да имам болести и вируси. Изследвам се два пъти в месеца за всичко - от горе до долу ", разкрива Мария.

Заради последната си роля в " Жените в действителност плачат " тя стартира да се интересува по какъв начин може да се помогне на децата в неравностойно състояние и на хората, заболели от СПИН. " Това заболяване не трябва да се стигматизира ", уверено е " нашето момиче " в Холивуд. " Ако сме малко наясно, имунизацията за Коронавирус, която в този момент имаме, е въз основата на ваксина за HIV, само че са минали дълги, дълги години, а лек още няма ", прецизира Бакалова.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР