Най-специалното и мащабно събитие на YALTA CLUB наближава. Този петък,

...
Най-специалното и мащабно събитие на YALTA CLUB наближава. Този петък,
Коментари Харесай

Армин ван Бюрен и Феде ле Гранд идват за Solar Christmas 2017

Най-специалното и огромно събитие на YALTA CLUB наближава. Този петък, на 22 декември, SOLAR Christmas ще посрещне Armin van Buuren и Fedde Le Grand за едно неповторимо коледно шоу в Арена Армеец. Старт на вечерта ще даде DJ Runo – резидент на YALTA CLUB.

SOLAR Christmas е едно от най-очакваните събития в края на годината от почитателите на електронната музика. Мащаба, специфичната празнична атмосфера и артистите, които постоянно са на международно равнище са несъмнено главните аргументи за това. През годините, зимното издание на SOLAR е канило митове като Mark Knight, Victor Calderone, Maceo Plex и доста други.

Всяка година, в нощта на събитието, Арена Армеец е завладяна от хиляди почитатели, а голямата сцена в залата от доста танцьори и акробатични осъществявания. Качественото озвучаване, което постоянно е било приоритет за YALTA CLUB, както и специфичните визуализации способстват за най-емоционалните моменти от нощта.

Тази година, уредниците на SOLAR Christmas още веднъж са се погрижили събитието да бъде неповторимо и са създали нещо, което не се е случвало до момента в България. Качването на двете митове Armin van Buuren и Fedde Le Grand на една сцена е извънредно и предвещава едно в действителност грандиозно празненство.

Двамата холандци с изключителни кариери са признавали нееднократно, че България е една от обичаните им празненство дестинации, поради публиката и невероятната атмосфера, която тя основава.

Ограничено количество билети за SOLAR Christmas може да намерите в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цени от 60 лв. (стандартен) и 100 лв. за VIP билет.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР