Най-скъпото попълнение в историята на Барселона – Филипе Коутиньо, днес

...
Най-скъпото попълнение в историята на Барселона – Филипе Коутиньо, днес
Коментари Харесай

Най-скъпото попълнение в историята на Барса съкрати ваканцията си, за да се хареса на Куман

Най-скъпото попълнение в историята на Барселона – Филипе Коутиньо, през днешния ден се причисли към предсезонната подготовка на тима, предадоха от „ Камп Ноу “. Въпреки че имаше разрешение да си почива до 8 септември, бразилецът реши да започва по-рано, с цел да има повече време да се потвърди в очите на новия треньор Роналд Куман.

Коу изпрати сполучлив сезон в Байерн (Мюнхен), където съумя да завоюва всичко, въпреки че в огромни интервали от сезона не беше титуляр. Той се завръща в Барса, откакто мюнхенският клуб не пожела да задейства откупната уговорка от 120 милиона евро. Новият ментор на „ блаугранас “ е сигурен, че Коу разполага с качествата да играе в Барселона и счита, че той и Лионел Меси не са идентични футболисти – бразилецът нападна отляво във вътрешността към средата, до момента в който Лео го прави отдясно към средата.

Куман желае да сложи Коу там, където е мощната му позиция – да играе по-атакуващо, а не да бъде връщан в средата на терена. Нидерланският експерт има вяра, че Филипе е най-силен в последната третина на терена и по тази причина няма да му разпорежда роля, сходна на тази на Андрес Иниеста, твърди Diario Sport. Сега, след Шампионска лига зад тила си, Коутиньо се усеща по-уверен и решен да победи на „ Камп Ноу “, стига управлението да не реши друго.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР