Най-скъпата къща във Венецуела бе пусната на пазара. Собственикът й

...
Най-скъпата къща във Венецуела бе пусната на пазара. Собственикът й
Коментари Харесай

Продава се най-скъпата къща във Венецуела, може да се купи с криптовалута

Най-скъпата къща във Венецуела бе пусната на пазара. Собственикът й приема заплащане с криптовалута. Токените се одобряват всеобщо като разплащателно средство в латиноамериканската страна. Покупката на парцел за 20 млн. $ обаче може да се окаже най-голямата договорка в криптовалута, написа Crypto News.

Правителството на Венецуела - за което се счита, че има обилни запаси от биткойни (BTC) и етериум (ETH) – прокара концепцията за стопанска система, задвижвана от криптовалутите. То също по този начин пусна своя лична монета, обезпечена с нефт, наречена petro (PTR). Направи го, частично в опит да заобиколи интернационалните наказания, наложени му от Съединени американски щати и техните съдружници. Много държавни органи също по този начин ръководят интервенции за копаене на криптовалути.

Ако се откри покупател, който да заплати за парцела с криптовалута, това би било повратна точка за частния бранш. Супермаркетите и другите магазини в страната задушевно одобряват биткойни и други криптовалути, само че широкомащабни покупко-продажби с недвижими парцели, плащани по този метод, към този момент не са регистрирани във Венецуела.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Lizzie Padro Group - Compass (@lizziepadrogroup)

Най-скъпата къща в страната съставлява имение, което принадлежи на брата на създателя на локалния банков колос Banesco. Имотът предлага превъзходна панорама към столицата Каракас. Той беше разгласен за продажба по-рано тази година на цена от 26 милиона $. Разполага с 14 спални, 20 бани, бар, асансьор, кино, параклис, фитнес зала, фризьорски салон, стая за масаж, плувен басейн, тенис и баскетболни стадиони, място за паркиране на 12 автомобила и 15 000 квадратни метра земя.

В момента къщата се предлага на по-ниска цена - едвам 20 млн. $.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР