Най-празничният месец на годината е тук и декемврийската селекция на

...
Най-празничният месец на годината е тук и декемврийската селекция на
Коментари Харесай

Звезди от световна класа очакват зрителите на А1 Видеотека


Най-празничният месец на годината е тук и декемврийската селекция на А1 Видеотека е причина за доста положително въодушевление пред ТВ екрана за цялото семейство. Абонатите на ще могат да се насладят на топ заглавия като обичания на дребни и огромни „ Пес патрул: Филмът “, екшън шлагера „ Отрядът самоубийци “ и научнофантастичната тайнственост „ Игра на мемоари “.

В селекцията за декември на А1 Видеотека е „ Пес патрул: Филмът “. Анимацията, основана на известния детски сериал, води познатите на мнозина герои на задача в Адвенчър Сити. Там те срещат остарелия си съперник Хъмдингър, който към този момент е станал кмет на града и е почнал да провокира безпорядък измежду жителите. Към обичаните герои в задачата за избавление на града се причислява и нов съдружник - дакелът Либърти. Въоръжени с нови вълнуващи джаджи, спасителите на Адвенчър Сити се впускат в битка със злото, която ги води до най-различни завършения. Филмът е чудесно развлечение за феновете от всички възрасти и се предлага с озвучаване на български език.

За феновете на екшън жанра е подготвила едно от най-хитовите заглавия на годината – „ Отрядът самоубийци “. Филмовият феномен събира едни от най-големите имена в Холивуд като Марго Роби, Идрис Елба и Джон Сина, с цел да опише за емблематичния за DC Comics вселената екип от антигерои. Те са подготвени на всичко, с цел да се измъкнат от Бел Рев, определян като най-суровия и непробиваем американски затвор. Това ги води до следващата задача, заложена им от Виола Дейвис в ролята на Аманда Уолър – сътрудник от разузнаването и началник на интервенцията. Тя ги изпраща на отдалечения и цялостен с врагове остров Корто Малтезе. Мисията е рискова и е съвсем несъмнено, че води до неприятен край за героите от отряда самоубийци, което прави филмовото прекарване още по-вълнуващо.

През декември феновете на научната фантастика и мистериите измежду клиентите на Xplore TV ще могат да се потопят в света на „ Игра на мемоари “. Действието се развива в близкото бъдеще, когато климатичните промени са довели до качване равнището на океаните, наводнявайки доста крайбрежни градове. Високите температури карат популацията да е интензивно най-вече през нощта. Хю Джакман влиза в ролята на Ник Банистър, който има бизнес за мемоари. Той разполага с техника, която разрешава на клиентите му да преживеят разнообразни свои мемоари от предишното като че ли им се случват още веднъж в сегашното. Животът на Ник се трансформира, когато среща мистериозна жена на име Мей. Двамата се впускат в любовна връзка, която внезапно завършва, когато Мей изчезва. В търсене на дамата, която обича, Ник осъзнава, че в действителност въобще не я познава, което въвлича него и феновете в спиращ дъха трилър с неразбираем край.

А1 Видеотека предлага на клиентите си всички над 20 000 заглавия с първокачествен тон и картина. Платформата дава опция против налична такса феновете да се насладят на хитови продукции в дома си. има интерактивни функционалности, които запомнят желанията на клиентите и с времето се „ научават “ да им оферират подобаващи за техния усет заглавия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР