Най-после се свършва кошмарът за вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов.

...
Най-после се свършва кошмарът за вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов.
Коментари Харесай

Владо Стоянов с картотека, до дни се връща на терена

Най-после се свършва кошмарът за вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов. След близо 31 месеца отвън терена, стражът беше картотекиран в БФС и най-сетне е пред завръщане в игра, осведоми вестник "Меридиан Мач ".

Футболист №1 на България за 2014 година може да пази още този уикенд в мача на дубъла на "орлите " против Литекс от Втора лига, само че това въпреки всичко е малко евентуално. Той има да наваксва още с тренировките, тъй че повторният му дебют след контузията може да се отсрочи още малко.

Голямото завръщане на Владо под рамката е евентуално да се състои на 10 октомври, когато Лудогорец 2 играе със Септември. Но може и да бъде отсрочено и вероятно за гостуването на Черноморец Балчик на 19 октомври. Но сигурно е в напълно обозримото бъдеще.

Стоянов получи извънредно тежката контузия на 21 март 2017 година, когато скъса пателарно сухожилие на лявото коляно. Той беше опериран незабавно в Букурещ, само че там хирурзите утежниха ситуацията и контузията се усложни.

Това наложи 32-годишният перничанин да претърпи още четири хирургически интервенции в клиника в Барселона. Владо беше пред завръщане на терена и преди година, само че се получиха затруднения в навечерието на мача и това се отсрочи.

Със сигурност обаче кошмарите към този момент са зад тила му. Самият Владо призна в изявление, че лекарите в прав текст са му споделили след първата интервенция, че може да се стигне до ампутация на крайници му. Ръководството на клуба застана компактно зад Стоянов и направи всичко належащо за възобновяване му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР