Най-популярната кикбоксова организация в света GLОRY официално потвърди за следващата

...
Най-популярната кикбоксова организация в света GLОRY официално потвърди за следващата
Коментари Харесай

Младата варненска звезда в кикбокса Теодор Христов се готви за трети мач от веригата Glory

Най-популярната кикбоксова организация в света GLОRY публично удостовери за идната борба на младата българска звезда Теодор Христов
Варненецът Теодор Христов е супер стимулиран да покаже най-хубавата своя версия в третия мач от веригата Glory. Той ще се бие с Джей Овермеер (Нид) на огромната галавечер Glory 92. Шоуто ще се организира на 18 май в Ротердам (Нид).

Най-популярната кикбоксова организация в света GLОRY публично удостовери за идната борба на младата българска звезда Теодор Христов.

Варненецът е под номер 7 в актуалната класация. Двубоят, който му следва, ще го изправи против номер 3 в ранглистата – Джей Овермаер-Матрицата. Съперникът на Христов е с 29 победи в кариерата си, а половината от тях е постигнал с нокаут.



Теодор Христов споделя, че това за него е огромен късмет. „ Ако победя, ще стана трети в ранглистата. Може даже да бъда и кандидат за купата – споделя той jungle.bg. – Невероятно е. Ще натисна супер доста в залата. Ще упражнявам, както в никакъв случай до момента. Ще се раздам на кръга, с цел да бъда като острие. “

е апетитен от всички експерти в Нидерландия за идващото огромно събитие в международния кикбокс. Теодор е някогашен ученик на състезателен клуб „ Боил “, където основите на кикбокса и спортната му кариера са положени под управлението на треньора Красимир Кирилов.

Битката, която му следва на GLORY 92, е планувана за на 18 май в Ротердам.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР