Най-печелившата марка в портфолиото на Фолксваген груп - Порше обяви

...
Най-печелившата марка в портфолиото на Фолксваген груп - Порше обяви
Коментари Харесай

"Порше" добавя електромобили и хибриди към класическите си модели

Най-печелившата марка в портфолиото на " Фолксваген груп " - " Порше " разгласи проектите си за развиване в идващите година. Те включват лансиране на зареждащи се от контакта хибриди и електрически автомобили, наред с обичайните спортни модели с мотори с вътрешно горене.

Новината пристигна в четвъртък вечер от основния изпълнителен шеф на " Порше " Оливер Блуме, по време на събитие, на което в Щутгарт беше маркирана 70-тата годишнина от стартирането на първият автомобил с марката " Порше ". Блуме добави, че първият всеобщ състезателен електрически автомобил на " Порше " се чака на пазара идната година

© Reuters

" Винаги ще има търсене за умна спортна подвижност ", разясни Блуме. До момента от " Порше " регистрират интерес на клиентите към хибридите, като 60% от поръчките на новата " Панамера " са за нейната версия с бензинов мотор и електромотор. Това е и повода ел. мотор да се интегрира и в идващото потомство на паметния модел 911.

Оливер Блуме добави, че удоволствието от шофирането постоянно ще е преди всичко в колите " Порше ", само че в запушване и при паркиране, лидерът ще има опция да съобщи контрола на автомобила.

Компанията изпраща следващата сполучлива година, като растежът в продажбите е 4%, а доставените нови коли са 246 хиляди.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР