Най-новото попълнение на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов бе официално представен.

...
Най-новото попълнение на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов бе официално представен.
Коментари Харесай

Попето: Отдавна бях взел решение да напусна Левски

Най-новото попълнение на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов бе публично показан. Той разяснява прехвърлянето си на " Колежа ", както и обстановката към тръгването му от Левски.

" Много се веселя през днешния ден да съм тук, на това място. Първите ми усещания са в действителност много мощни и положителни. Мисля, че е въпрос на време тимът да стартира да побеждава и да радва своите почитатели. Чувството е доста прелестно! С доста от момчетата се познавам и през годините сме се засичали в националния тим.

Атмосферата ми е позната. През годините съм схванал доста добре какво е Ботев и в какъв клуб пристигам. По-добре да отидеш там, където знаеш нещата и хората какви са. Хората, които са минали отсам, са се потвърдили през годините и в никакъв случай не са ме предали. Вчера незабавно ми помогнаха тук, срещнах феноменална помощ. И от Кристиан, и от Тодор, и от още хора в Пловдив.

Когато съм играл в чужбина и в националния тим, както знаете, съм делял една стая с Тодор Неделев. Винаги сме си говорили, че желая и ще се веселя един ден да играем в Ботев. Другите предложения нямат значение и не е правилно да ги разясня.

Искам да подчертая, че финансовият въпрос в никакъв случай не е стоял преди всичко при мен. Каквото са споделили, стигнахме си ръцете. Имаше други по-изгодни оферти, само че пристигам в клуб с обичаи и доста огромна фенска маса, съвършен стадион и хубава база. Знам какво значи Ботев за своите последователи и желая да оказа помощ да видя усмивките на тези хора по трибуните.

Не съм последовател, когато някой номер е ангажиран, без значение кой футболист я носи, да го взимам. Номер 10 ми е даден персонално от спортния шеф и старши треньора, по тяхно гледище.

Винаги, където съм бил, съм се старал да давам максимума от себе си и да си оставям сърцето и душата за клуба. Тук ще продължа да го върша и е значимо да бъдем обединени всички дружно. На няколко езика се приказва в съблекалнята, само че първите ми усещания са положителни. Целта на по-опитните е да оказваме помощ на младите футболисти и да ги поддържаме.

Много от нещата не ги знаете и не са казани. Решението да напусна Левски съм го взел още преди няколко месеца. Хората в клуба усещат и, в случай че те преценяват, дано да кажат какво съм им споделил, когато почнахме да приказваме, че искам да напусна Левски. Пожелавам триумф на Левски и да кажа, че решенията в живота са си персонално мои и никой няма право да ме осъжда.

Да се надяваме, че ще играя още в неделя. Готов съм и желая да изляза на терена, само че това е треньорско решение. Генчев беше и асистент треньор на Балъков в националния тим. Оттам се познаваме. Мисля, че се оправя добре. Доста прелестно сюрпризиран съм от работата му. Тренировката е подредена, както и целият ден. Сутринта имахме много сериозна подготовка. Следобед имаме самостоятелна подготовка, демонстрират се грешките. Защото повторението е майка на знанието. Въпрос на време е тимът да тръгне. Трябват няколко победи, с цел да се върне увереността. Много огромни тимове са имали такива серии, само че от време на време това се случва. Рецепта никой не може да каже, единствено работа и неизменност.

Тодор Неделев е доста благополучен, през вчерашния ден се чухме към 10 пъти. Не знам в елементи обстановката към неговия трансфер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР