Най-малката внучка на Борис Елцин, 20-годишната Мария Юмашева, се превръща

...
Най-малката внучка на Борис Елцин, 20-годишната Мария Юмашева, се превръща
Коментари Харесай

Оставете Путин. Вижте внучката на Елцин!

Най-малката внучка на Борис Елцин, 20-годишната Мария Юмашева, се трансформира в същинска сензация в обществените мрежи. Красавицата пътува постоянно до най-живописните кътчета на планетата и радва хилядите си почитатели с предизвикателни снимки.

Мария е родена в Лондон, учила е в частно австрийско учебно заведение и се занимава с гимнастика, плуване, актьорско майсторство, изобразяване и конна езда. В момента Юмашева продължава да живее в Лондон, само че има връзка с съветския футболен национал Фьодор Смолов, който сега е състезател на Динамо Москва.



Когато връзката им стартира, Маша бе едвам на 17, а футболистът на 29 година Това бе и повода двойката да се сблъска с вълна от публично наказание и рецензия. Сега Юмашева понякога разгласява фотография с обичания си, само че заобикаля да парадира с връзката си.

В неделя, 24 юли, в Москва се организира мачът Динамо – Торпедо, а Фьодор Смолов означи два гола за успеха на своите с 4:0. Почитателите на Динамо Москва побързаха да предположат, че триумфът на Смолов се дължи точно на наличието на Маша във ВИП ложата на стадиона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР