Най-лошият кошмар, който преследва мъжете дори в съня им, е

...
Най-лошият кошмар, който преследва мъжете дори в съня им, е
Коментари Харесай

Как да реагирате на фиаското на мъжа в леглото

Най-лошият призрачен сън, който преследва мъжете даже в съня им, е фиаското им леглото. Това се случва на мнозина и тук въобще не става въпрос за началните признаци на импотентност или някакво заболяване. В множеството случаи повода е отмалялост, пресилване, стрес.

И в случай че знаете сигурно, че вашият мъж е здрав и мощен и това е неприятна изненада за него /както и за вас, сред впрочем/, в този миг е доста значимо да покажете способена реакция, с цел да не го накарате да се усеща още по-зле. Нека да разберем по какъв начин да създадем това вярно?

Защо е толкоз значима подкрепящата реакция на дамата?
Най-напред, тъй като обичате този човек, той в действителност ви е безценен. Ако това не е по този начин и той е просто вашият инцидентен сътрудник, отново не трябва да вършиме язвителни намеци, най-малко от учтивост. Но в случай че държите на колегата си доста и желаете да продължите връзката, би трябвало да сте подготвени да го подкрепите даже и в такива злополучни обстановки. Опитайте се да му покажете с всички сили, че мнението ви за него не е потърпевшо. Може да ви се стори нищожно, само че мъжете са доста чувствителни към сходни проблеми.

По-лошо е, когато мъжът се пробва да откри отговорен в тази обстановка, а в действителност единствено двама души вземат участие в нея. Следователно, в случай че не е негова виновността, остава да бъде трансферирана върху колегата. Между другото, психолозите изясняват това доста ясно - мъжът подсъзнателно счита за най-хубавата жена във връзка с пола тази, с която в действителност е бил на върха. И след неуспех, даже в случай че не ви каже нищо за това, въпреки всичко вътрешно евентуално ще се опита да ви трансферира виновността. Затова още веднъж е доста значимо да се построи вярната тактика за приемане на казуса, с цел да не се объркат връзките във връзката.
Как да реагирате вярно?
Не се фокусирайте върху случилото се

" Той " не става? Няма потребност да се обръщате към стената или, по-лошо, да скачате от леглото с думите „ Днес, какво, няма да има нищо ли?! “. Преструвайте се, че не забелязвате казуса, пробвайте се да засилите малко ласките си, прошепнете еротичните си мечти в ухото му.

Ако това не помогне, предложете му разпръскване и му направете масаж, да вземем за пример, с цел да се отпусне изцяло. Сменете тематиката, в случай че той самият се концентрира върху казуса, попитайте го за нещо друго, което да му отвлече вниманието. Основната цел на тази техника е да покаже, че нищо кой знае какво не се е случило, даже в случай че и вие сте сюрпризирани и се е случило за първи път.

Не го съжалявайте

В никакъв случай не би трябвало да се обръщате към вашия мъж с думите „ Уморен си ми, горкият! “ или нещо сходно. Изразяването на страдание ще утежни нещата. Не бъдете снизходителни, не гледайте скептично, тъй като по този начин в допълнение ще подкопаете самочувствието му. Вашата цел би трябвало да е напълно друга – да разсъните алфа мъжкаря в него, а не да го унищожите.

Опитайте по друг метод

Можете да поканите колегата си да играе забавна игра. Целувайте се и се галете, като в същото време заобикаляте интимните зони – т.е., без въобще да ги докосвате. Повярвайте, такова нещо вълнува необикновено. Допълнителното преимущество е опцията да изследвате телата на другия и половата сила ще ви извърши от единствено себе си.

Не се обиждайте

Може да има доста аргументи за интимния неуспех. В последна сметка и дамата не постоянно желае секс. Така е и при мъжете - банална отмалялост, стрес по време на работа, физическа интензивност – всичко това могат да са фактори, влияещи върху ерекцията. Ето за какво, даже в случай че това е първият път и вие сами сте в неразбирателство, не трябва да се обиждате. Не сте престанали да бъдете привлекателни за колегата си! В никакъв случай не предявявайте искания, с взаимни старания можете бързо да се отървете от този проблем.

Не обсъждайте интимността си с другите

Възможно е, в случай че сте сюрпризирани от настоящото положение на нещата, да желаете да го споделите с приятелките си. Може би даже с най-хубави планове - да попитате дали това не им се е случвало и на тях и по какви способи са се справили с казуса. Но най-добре е да не споделяте сходни проблеми с хората. Малко евентуално е това в действителност да помогне на обстановката, само че са задоволителни единствено няколко съчувствени усмивки към вашия брачен партньор, с цел да бъде самочувствието му сринато изцяло.

Автор: Лора КОСТОВА, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР