Затъмнението в 15:00 ч. във Висшата лига е към изчезване,

...
Затъмнението в 15:00 ч. във Висшата лига е към изчезване,
Коментари Харесай

Прекъсването на тока в 15:00 ч. във Висшата лига е „неизбежно“, тъй като все повече клубове се присъединяват към призивите за промяна на споразумението

Затъмнението в 15:00 ч. във Висшата лига е към изгубване, като се оповестява, че от ден на ден клубове упорстват за рационализация.

Затъмнението, което не разрешава мачовете, играни сред 14:45 и 17:15 в събота, да бъдат предавани, съществува от 60-те години на предишния век. Правилото беше въведено, с цел да се опита да отбрани наличието, само че се счита от мнозина за остаряло в актуалната ера.

Отдавна имаше спекулации по отношение на анулацията на закона и в този момент The Daily Mail оповестява, че този ход е „ все по-неизбежно “. Новината, че всички мачове на EFL ще бъдат предавани онлайн в деня на откриването на сезон 2024/25 по Sky Sports, се преглежда като забележителна стъпка по пътя.

Решението на EFL TV не визира член 48 от Устава на УЕФА, който се ползва единствено когато 50 % от мачовете на Висшата лига и Чемпиъншип би трябвало да стартират по това време. Но сподели какво би могло да бъде допустимо във висшата лига, в случай че шефовете раздраха настоящия устав.

НЕ БРАХУВАЙТЕ ПОВТОРЕНИ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР