Най-краткият път към това да изгоним всички потенциални инвеститори, че

...
Най-краткият път към това да изгоним всички потенциални инвеститори, че
Коментари Харесай

Да обуздаем духа на Волен Сидеров

Най-краткият път към това да изгоним всички евентуални вложители, че и няколко от към този момент пристигналите, е да оставим Волен Сидеров да се вихри на тематика блокиращи квоти, национализация, изкупуване на дялове и изключително законодателство за повреждане на покупко-продажби.

Иронията е, че "Атака " държи министерство на стопанската система.

Още по-голямата подигравка е, че целият този нервен полет над кукувиче гнездо се развива в изискванията на непрестанен спад на директните задгранични вложения и поради търг, на който не се е явил нито един стратегически задграничен вложител. Нито един. Е да, с изключение на един към този момент присъстващ тук, който пък в случай че беше спечелил щеше да се снабди с господстващо състояние.

Защо ли?

Бих посъветвал упорито всички смислени хора в ръководството да се дистанцират от сходен вид биташки популизъм, който излъчва такива сигнали за България и българската стопанска система, каквито и най-големите ни съперници и зложелатели не биха могли да измислят.

Бих посъветвал упорито всички смислени хора в ръководството да се дистанцират и от истеричния писък за незаконно повреждане на покупко-продажби и контракти - на база неналичието на благосклонности или нечие аматьорско виждане, от страна на извънпарламентарната съпротива. Която в случай че беше толкоз интелигентна, щеше да е парламентарна и нямаше да е съпротива.

Ако Гинка Върбакова няма бели пари и нужните опит и експертиза, което май става прекомерно явно, дано регулаторите просто бъдат по този начин положителни да не утвърждават договорката.

Но дано всички с IQ по-голямо от това на сешоар спрат да приказват за попречване, забрани, изземване, блокиране, национализация и изключително законодателство.

Защото, водачи, тази стопанска система би трябвало да я има и откакто спрете да имитирате политици и загрижени жители.

Каквито явно не сте.

*Заглавието е на редакцията
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР