Най-известният обирджия у нас - Георги Енев, прочул се като

...
Най-известният обирджия у нас - Георги Енев, прочул се като
Коментари Харесай

Жоро Инкасото излезе на свобода, къде е скрил милионите

Най-известният обирджия у нас - Георги Енев, прочул се като Жоро Инкасото, излезе от пандиза, заяви " България през днешния ден ".

Енев прекара зад решетките близо 10 години, откакто през 2012 година обра инкасо автомобил, превозвал близо 1,5 млн. лева Той бе наказан, само че по този начин и не се разбра къде е скрил отмъкнатите пачки.

Обир на инкасо автомобила Енев извърши в Пловдив на 22 юни 2012 година Тогава е на промяна и транспортира със собствен сътрудник съвсем 1,5 милиона лв., благосъстоятелност на три банки. Жоро обаче е планира;л авансово грабеж, като по-рано е паркирал наоколо персоналния си Опел.

Докато транспортират инкасото той моли сътрудника си да спрат, с цел да купи дюнери. Когато сътрудника му слиза от колата, Енев вади специфичния разблокиращ ключ, отключва касата и трансферира опакованите пакети с пари. Мята се на опела си и отпрашва.

Георги Енев незабавно е разгласен за общодържавно търсене, само че без резултат. Обирджията се предава самичък на 5 юли 2012 година Никой не знае какво е правил с парите през това време.

Осъден е в началото на 8 години затвор, а по-късно присъдата му е усвеличена на 12 години.

Сега излиза на независимост, само че сигурно доста хора ще наблюдават стъпките му в очакване да потърси скритите преди 10 години 1,5 млн. лв..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР