Най-известната силиконка Мариана Маринова знае как да поддържа интереса към

...
Най-известната силиконка Мариана Маринова знае как да поддържа интереса към
Коментари Харесай

Кралицата на силиконките ядоса феновете си

Най-известната силиконка Мариана Маринова знае по какъв начин да поддържа интереса към себе си. След като състезанията ѝ за най-натъпкана със силикон моделка и за най-голямо дупе към този момент не са забавни, някогашната участничка във " Фермата " реши да стартира нов фотопроект отдаден на разнообразната хубост - “Красота без граници”, написа HotNews.

Заради него тя се щракна с плюс сайз модела Веси Маринова, която тежи близо 100 кг, макар че е единствено на 20 години.

Въпреки че Маринова изрича възхищението си от цялостното момиче, което нямало силикон и се чувствало добре в тялото си, почитателите на Мариана изригнаха против нея и партньорката ѝ на фрагментите.



Всички са безапелационни, че една млада жена не трябва да е с толкоз съществено наднормено тегло не толкоз поради метода, по който обществото ще гледа на нея, а тъй като това води да доста съществени проблеми-диабет, промени на опорно-двигателния уред и така нататък

„ Спрете да насърчавате/промотирате затлъстяването. Не е окей. Мерси “, гневи се консуматор в инстаграм.

„ Как 20 годишно момиче 100 кг се вижда на 30? Кръвно, метаболитен синдром, диабет... тия неща по никакъв начин не са безобидни и са доста евентуални “, предсказва различен.

„ Да се стартира, оправдава и предизвиква затлъстяването и наднорменото тегло е меко казано неправилно. Момичето е направило персонален избор, това не значи да се пробутва на обществото. Тези тлъстини в тези количества са на първо място болест и проблем “, безапелационен е трети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР